Startekenen 1F Deel B rekenen Leerwerkboek

Startekenen 1F Deel B rekenen Leerwerkboek - Sander Heebels | Fthsonline.com

... A worden de domeinen Getallen en Verhoudingen behandeld ... Startekenen 1F Deel B rekenen Leerwerkboek | Reinders ... ... . In Deel B komen de domeinen Meten & meetkunde en Verbanden aan bod. Startrekenen 1F behandelt de vier rekendomeinen op referentieniveau 1F met veel contextopgaven. STARTREKENEN VOORAF - OP WEG NAAR 1F is een rekenmethode voor leerlingen van 12 jaar en ouder die rekenen onder 1F-niveau. De methode is gericht op leerlingen of studenten in het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs, en op leerlingen met een ernstige rekenachterstand in het voortgezet onderwijs, entreeopleidingen en het mbo. Startrekenen - Leerwerkboek rekenen - 2F - Deel A (Pap ... PDF Startrekenen 1F - uitgeverij-deviant.nl ... . Startrekenen - Leerwerkboek rekenen - 2F - Deel A (Paperback). De methode Startrekenen is gebaseerd op de referentieniveaus 1F, 2F en 3F zoals... Startrekenen 1F is een toegankelijke en overzichtelijke rekenmethode met beknopte theorie, duidelijke voorbeelden en gevarieerde opdrachten op 1F-niveau. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken en wordt ondersteund door het digitale oefen- en toetsprogramma Startr...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Heebels
DIMENSIE
6,10 MB
BESTANDSNAAM
Startekenen 1F Deel B rekenen Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Startrekenen is de methode rekenvaardigheid van Uitgeverij Deviant. Startrekenen is ontwikkeld conform de referentieniveaus 1F, 2F en 3F van de Commissie Meijerink. De Commissie Meijerink heeft in het rapport 'Doorlopende leerlijnen taal en rekenen' per referentieniveau geformuleerd aan welke rekeneisen een leerling moet voldoen ten aanzien van de vier domeinen:- getallen;- verhoudingen;- meten & meetkunde;- verbanden.DOELGROEP STARTREKENEN 1FStartrekenen 1F is ontwikkeld voor leerlingen in de bovenbouw van het praktijkonderwijs (PrO), in de onderbouw van het vmbo, in VM2-trajecten en in Entree-opleidingen (AKA-trajecten en niveau 1). Startrekenen 1F is ook geschikt voor leerlingen in het vo en mbo op andere niveaus die een rekenachterstand hebben opgelopen. LEERWERKBOEKHet leerwerkboek Startrekenen 1F behandelt de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden op referentieniveau 1F. Het leerwerkboek Startrekenen 1F valt uiteen in een A-deel en een B-deel. In het A-deel worden de domeinen Getallen en Verhoudingen behandeld. In het B-deel worden de domeinen Meten & meetkunde en Verbanden behandeld.Elk domein valt op met een eigen kleur, zodat de leerling makkelijk door het boek kan navigeren. Zowel de theorie als de opdrachten zijn kort en krachtig geformuleerd, zodat de leerling niet wordt afgerekend op taal in een rekenmethode. Elk van de twee delen heeft een studiebelasting van circa één leerjaar.

Wil je het boek lezen?Startekenen 1F Deel B rekenen Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Heebels. Lezen Startekenen 1F Deel B rekenen Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN