Wandelen in verwondering

Wandelen in verwondering - Hans Moolenburgh Sr. | Fthsonline.com

...e spiritualiteit. Verzendkosten gratis binnen Nederland! Wandelen in verwondering | ISBN 9789047707691 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Wandelen in verwondering - Hans Moolenburgh Sr ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. BESTEL WANDELEN IN VERWONDERING. De natuur was voor Hans Moolenburgh sr. (1925-2018) een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering.In dit 'Wandelen in verwondering' schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen - deelt hij de kennis die hij in zijn lange leven en bijna zestig jaar praktijk als arts heeft opgedaan. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Moolenburgh Sr., Hans - Wandelen in verwondering Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n ... PDF WANDELEN IN VERWONDERING - Lemniscaat ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Moolenburgh Sr., Hans - Wandelen in verwondering Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering. In dit boek schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen - deelt hij de kennis die hij in zijn lange leven en bijna zestig jaar praktijk als arts heeft opgedaan.Als filosofie gelijkstaat aan het je verwonderen over het leven en de natuur, dan is dit meer filosofie dan menig ... Wandelen in verwondering. Mens en maatschappij. Recensies. Oud-huisarts Hans Moolenburgh (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes - Dana Ploeger in Trouw. Inkijkfragment. Bekijk. Over de auteur. Hans C. Moolenburgh sr. (1925) hield ruim vijftig jaar praktijk als arts. 'Wandelen in verwondering' door Hans Moolenburgh Sr. - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis botanicus C...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Moolenburgh Sr.
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
Wandelen in verwondering.pdf

OMSCHRIJVING

Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering. In dit boek schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen - deelt hij de kennis die hij in zijn lange leven en bijna zestig jaar praktijk als arts heeft opgedaan.Als filosofie gelijkstaat aan het je verwonderen over het leven en de natuur, dan is dit meer filosofie dan menig filosofieboek. Moolenburgh neemt je als lezer mee in zijn bespiegelingen. Ieder stuk biedt inzichten, vergezichten, handreikingen voor een gezonder leven - lichamelijk én geestelijk. En waar je voelt dat ieder wezen, iedere plant die hij tegenkomt, zijn vriend is, merk je dat je al lezend zelf een nieuwe, bijzondere vriend krijgt: Hans Moolenburgh.

Wil je het boek lezen?Wandelen in verwondering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Moolenburgh Sr.. Lezen Wandelen in verwondering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN