Brein in brand

Brein in brand - Susannah Cahalan | Fthsonline.com

...Susannah Cahalan wordt op een dag wakker in het ziekenhuis ... Brein | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Ze ligt vastgebonden aan haar bed, staat onder strenge bewaking en kan nauwelijks praten of nadenken. Ze is gek geworden. Brein in brand. Hoe mijn lichaam mijn hersenen aanviel. Susannah Cahalan. De 24-jarige journaliste Susannah Cahalan wordt op een dag wakker in het ziekenhuis. Ze ligt vastgebonden aan haar bed, staat onder strenge bewaking en kan nauwelijks praten of nadenken. Ze is gek geworden. In Brein in brand reconstrueert Susa ... Brein in brand - Maven Publishing ... . Ze is gek geworden. In Brein in brand reconstrueert Susannah zelf wat haar overkomen is. Het begon met kleine dingen. Twee rode wondjes op de arm en het vermoeden dat haar flat belaagd werd door bedwantsen. Op het werk kan ze zich niet meer concentreren, ze heeft griepsymptomen en een verdoofd gevoel aan de linkerkant van haar lichaam. Brein in brand. De 24-jarige journaliste Susannah Cahalan wordt op een dag wakker in het ziekenhuis. Ze ligt vastgebonden aan haar bed, staat onder... 'Je brein staat in brand', ro...

INFORMATIE

AUTEUR
Susannah Cahalan
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Brein in brand.pdf

OMSCHRIJVING

Brein in brand 1e druk is een boek van Susannah Cahalan uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845024 De 24-jarige journaliste Susannah Cahalan wordt op een dag wakker in het ziekenhuis. Ze ligt vastgebonden aan haar bed, staat onder strenge bewaking en kan nauwelijks praten of nadenken. Ze is gek geworden. Een paar weken daarvoor was ze nog kerngezond: een ambitieuze, succesvolle journaliste bij de New York Post. In 'Brein in brand' beschrijft Cahalan het meeslepende en waargebeurde verhaal van haar `maand van waanzin. Ze reconstrueerde haar verloren maand aan de hand van ziekenhuisbeelden, aangrijpende dagboeken van familie en medisch specialisten. Het was begonnen met kleine dingen: ze werd achterdochtig en beeldde zich dingen in. Binnen een week werd het erger: ze dacht dat ze met haar hersenen mensen ouder kon maken en hallucineerde dat haar vader zijn vrouw vermoordde. Daarna werd ze catatonisch en gleed langzaam af naar de dood. Artsen zochten wanhopig naar een oorzaak, tot een briljant neuroloog op het laatste moment ontdekte dat Cahalan leed aan een zeldzame auto-immuunziekte waarbij het lichaam het brein aanvalt. Haar verhaal leest als een medische thriller en biedt een uniek perspectief op de werking van het brein en de kwetsbaarheid van ons gezond verstand.

Wil je het boek lezen?Brein in brand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susannah Cahalan. Lezen Brein in brand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN