Handboek voor de moderne wijnliefhebber

Handboek voor de moderne wijnliefhebber - Harold Hamersma | Fthsonline.com

...n > Non-fictie informatief,professioneel algemeen; Antiquariaat ... "Handboek voor de moderne wijnliefhebber" van Harold ... ... . Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. Scopri Handboek voor de moderne wijn liefhebber di Harold Hamersma, Nicolaas Klei: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Buy Handboek voor de moderne wijn liefhebber 01 by Harold Hamersma, Nicolaas Klei (ISBN: 9789057596711) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Har ... Handboek Voor De Moderne Wijnliefhebber - Harold Hamersma ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Harold Hamersma (Amsterdam, 9 augustus 1956) is een Nederlands schrijver, voornamelijk op het gebied van wijn.. Hij groeide op in een joods milieu in de Oude Pijp, moest nog douchen in het badhuis aan de Eerste Sweelinckstraat.Hij bezocht lagere scholen in de buurt en kreeg een voortgezette opleiding aan het Ir. Lely Lyceum aan de Keizersgracht.Van jongs af aan was hij met schrijven bezig op ... Handboek voor de moderne wijnliefhebber. Wijnreis door mijn lichaam. Media. NRC Handelsblad. Het Parool. Plus Magazine. De Grote Hamersma 2018. Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de lekkerste wijnen binnen het lagere prijssegment komen aan bod, ook de duurdere en de meest exclusieve vondsten krijgen er een plek in. Want zo werkt het bij een wijnrank: zodra er een tekort aan water ontstaat stopt als eerste de groei van loten en bladeren, de rijping van de druiven krijgt voorrang.

Door de waterreserves in de grond liet serieuze water stress op zich wachten, de ontwikkeling van de planten, de 'vegetatieve groei', liep in de meeste wijngaarden lang door, tot diep in de maand juli....

INFORMATIE

AUTEUR
Harold Hamersma
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor de moderne wijnliefhebber.pdf

OMSCHRIJVING

Harold Hamersma en Nicolaas Klei hebben één grote gemene deler: ze schrijven welingelicht, recht voor zijn raap en met humor over wijn en alles wat daarmee samenhangt. Zowel de beginnende als de doorgewinterde wijndrinker zal veel plezier beleven aan het Handboek voor de moderne wijnliefhebber, het indrukwekkende resultaat van een unieke samenwerking.Beroemde, maar juist ook onderbelichte druiven en wijnhuizen komen aan bod. Uitgebreid wordt stilgestaan bij jargon, want hoe overbluf je een sommelier? Daarnaast geven Hamersma en Klei een stortvloed aan praktische tips. Wat schenk je tijdens een eerste date, Kerst of een barbecue? Welke glazen zijn de beste? Hoelang kun je wijn bewaren? En is het echt waar dat een paar glazen per dag goed zijn voor je gezondheid?Het is niet voor het eerst dat deze populaire wijnschrijvers zulke vragen opwerpen én beantwoorden. Maar zo compleet en vermakelijk als in dit handboek waren ze nimmer tevoren.Harold Hamersma (1956) is wijnjournalist bij Het Parool en NRC Handelsblad. Van zijn hand verschenen onder meer Wijnreis door mijn lichaam en de jaarlijkse De Grote Hamersma. Nicolaas Klei (1961) heeft al jaren een populaire wijnrubriek in Elsevier en AD. Naast elf Supermarktwijngidsen (en twee Omfietswijngidsen) schreef hij ook de wijnboekklassiekers Tot op de bodem en Van druif tot dronk.

Wil je het boek lezen?Handboek voor de moderne wijnliefhebber in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harold Hamersma. Lezen Handboek voor de moderne wijnliefhebber Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN