Lesgeven over duurzame ontwikkeling

Lesgeven over duurzame ontwikkeling - Rob van Otterdijk | Fthsonline.com

...onevenwichtig onevenwichtig gebruik van menselijke en natuurlijke hulpbronnen in de samenleving ... Lesgeven over duurzame ontwikkeling PDF Download ... . Lesgeven over duurzame ontwikkeling. Duurzame ontwikkeling, waar we toch de mond vol van hebben, is een thema dat bij elk schoolvak kan worden toegepast. Het is een mani er van denken, een streven naar een evenwichtig gebruik van menselijke en natuurlijke hulpbronnen in de samenleving. Lesgeven over duurzame ontwikkeling | ISBN 9789044136449 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Over het boek: Duurzame ontwikkeling is op de meeste schol ... Lesgeven over duurzame ontwikkeling - Martin de Wolf ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Over het boek: Duurzame ontwikkeling is op de meeste scholen in België en Nederland geen regulier schoolvak. Er is ook geen lerarenopleiding 'duurzame ontwikkeling'. Het thema duurzame ontwikkeling komt echter veelvuldig voor in het onderwijs, zowel bij mens- en maatschappijvakken als bij natuur- en technologievakken (of -opleidingen). Lesgeven over duurzame ontwikkeling. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 21,60 Excl. BTW check Volledige prijs. Lesgeven, Onderwijs algemeen, Methodiek en didactiek; algemeen, Duurzame ontwikkeling, onderwijsbeleid, onderwijstechnologie, Didactiek, Onderwijs, Opvoeding Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Garant, Antwerpen Verschenen 2011 ISBN 9789044127669 Kenmerken 207 pagina's, ill, 24 cm Aantekening Met lit. opg., reg Het boek Lesgeven over duurzame ontwikkeling, geschreven door Martin de Wolf, Eefje Smit, Peter Hurkxkens, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Lesgeven over duurzame ontwikkeling wordt 1 keer aangeboden op Bookmatch. En het Lesgeven over duurzame ontwikkeling boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Lesgeven over duurzame ontwikkeling. Lesgeven over duurzame ontwikkeling 1e druk is een boek van Rob van Otterdijk uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044127669 Over het boek: De principes van duurzame ontwikkeling worden het best zo vroeg mogelijk bijgebracht. Hier ligt een belangrijke taak voor onderwijzers, leerkrachten, docenten. Hoe pak je dit het beste aan? Duurzame ontwikkeling is op de meeste scholen in Be...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Otterdijk
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Lesgeven over duurzame ontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Lesgeven over duurzame ontwikkeling 1e druk is een boek van Rob van Otterdijk uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044127669 Over het boek: De principes van duurzame ontwikkeling worden het best zo vroeg mogelijk bijgebracht. Hier ligt een belangrijke taak voor onderwijzers, leerkrachten, docenten. Hoe pak je dit het beste aan? Zonder een uitgebreide kennis over duurzame ontwikkeling kun je geen goed onderwijs over dat thema vormgeven. Daarom is het boek voor een groot deel opgebouwd uit hoofdstukken over duurzame ontwikkeling, waarbij het gaat om het voorkomen van een onevenwichtig gebruik van menselijke en natuurlijke hulpbronnen in de samenleving. De lezer leert op een systematische manier naar problemen en mogelijke oplossingen te kijken, waarbij de aangereikte kennis en talloze voorbeelden beschouwd kunnen worden als een analyse instrument voor nieuwe situaties. Dit vergroot de capaciteit van studenten, leerkrachten en docenten om inhoudelijke keuzes te maken in het onderwijs. De focus van het boek ligt uiteindelijk op de didactiek, waarbij de lezer kennismaakt met verschillende manieren waarop onderwijs over duurzame ontwikkeling kan worden uitgewerkt. Ook hier is het idee dat weloverwogen keuzes nodig zijn om tot goed onderwijs te komen. Deze publicatie is in de eerste plaats bedoeld voor de lerarenopleidingen en voor leerkrachten.

Wil je het boek lezen?Lesgeven over duurzame ontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Otterdijk. Lezen Lesgeven over duurzame ontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN