LJ Veen Klassiek - De grote Gatsby

LJ Veen Klassiek - De grote Gatsby - F. Scott Fitzgerald | Fthsonline.com

... deze roman uit 1934 richt Fitzgerald zijn blik op het decennium daarna ... LJ Veen Klassiek - Teder is de nacht - Francis Scott ... ... . De gevierde psychiater Dick Diver en zijn steenrijke echtgenote Nicole hebben een indrukwekkende villa in Zuid-Frankrijk. Op zoek naar artikelen van Lj Veen Klassiek? Artikelen van Lj Veen Klassiek koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Onder de broeierige oppervlakte van zijn leven schuilt een geheim: een stil, onmogelijk verlangen naar Daisy Buchanan. En deze destructieve obsessie dreigt alles te vernietigen. 'De grote ... bol.com | L.J. Veen klassiek - De grote Gatsby, F. Scott ... ... . En deze destructieve obsessie dreigt alles te vernietigen. 'De grote Gatsby' is het hoogtepunt uit het oeuvre van F. Scott Fitzgerald (1896-1940), en een schitterend geschreven portret van Amerika in de jaren twintig van de vorige eeuw. 'De grote Gatsby' van F. Scott Fitzgerald gaat over de steenrijke eenling Jay Gatsby. Onder de broeierige oppervlakte van zijn leven schuilt een geheim: een stil, onmogelijk verlangen naar Daisy Buchanan. En deze destructieve obsessie dreigt alles te vernietigen. 'De grote Gatsby' is het hoogtepunt uit het oeuvre van F. Scott Fitzgerald (1896-1940), en een schitterend geschreven ... 'De grote Gatsby' van F. Scott Fitzgerald gaat over de steenrijke eenling Jay Gatsby. Onder de broeierige oppervlakte van zijn leven schuilt een geheim: een stil, onmogelijk verlangen naar Daisy Buchanan. En deze destructieve obsessie dreigt alles te vernietigen. 'De grote Gatsby' is het hoogtepunt uit het oeuvre van F. Scott Fitzgerald (18 Beschrijving LJ Veen Klassiek: De grote Gatsby 'De grote Gatsby' van F. Scott Fitzgerald gaat over de steenrijke eenling Jay Gatsby. Onder de broeierige oppervlakte van zijn leven schuilt een geheim: een stil, onmogelijk verlangen naar Daisy Buchanan. De grote Gatsby is het hoogtepunt uit het oeuvre van F. Scott Fitzgerald (1896-1940), en een schitterend geschreven portret van Amerika in de jaren twintig van de vorige eeuw - een tijdperk, aldus The New York Times, waarin 'gin het nationale drankje was, en seks de nationale obsessie'. 'De grote Gatsby' van F. Scott Fitzgerald gaat over de steenrijke eenling Jay Gatsby. Onder de broeierige oppervlakte van zijn leven schuilt een geheim: een stil, onmogelijk verlangen naar Daisy Buchanan. En deze destructieve obsessie dreigt alles te vernietigen. 'De grote Gatsby' is het hoog...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Scott Fitzgerald
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
LJ Veen Klassiek - De grote Gatsby.pdf

OMSCHRIJVING

"De grote Gatsby' van F. Scott Fitzgerald gaat over de steenrijke eenling Jay Gatsby. Onder de broeierige oppervlakte van zijn leven schuilt een geheim: een stil, onmogelijk verlangen naar Daisy Buchanan. En deze destructieve obsessie dreigt alles te vernietigen. "De grote Gatsby' is het hoogtepunt uit het oeuvre van F. Scott Fitzgerald (1896-1940), en een schitterend geschreven portret van Amerika in de jaren twintig van de vorige eeuw."De belangrijkste roman in mijn leven.' – Haruki MurakamiLuxe gebonden uitvoering: linnen band, kleur op snee én leeslint.

Wil je het boek lezen?LJ Veen Klassiek - De grote Gatsby in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Scott Fitzgerald. Lezen LJ Veen Klassiek - De grote Gatsby Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN