Routeplanner door de jungle van kanker

Routeplanner door de jungle van kanker - none | Fthsonline.com

...realistische inkijk krijgt in een leven met kanker ... Routeplanner door de jungle van kanker (Book, 2019 ... ... . routeplanner door de jungle van kanker Evelien van der Werff werd niet vrolijk van de bulk aan informatie die zij op het Internet aantrof. Toen zij voor de tweede keer borstkanker kreeg ontdekte ze dat slechts 10% van de informatie nuttig en/of leesbaar bleek te zijn. Routeplanner door de jungle van kanker is een boek vol informatie, tips en ervaringen. Makkelijk leesbaar, aangekleed met aantrekkelijk ... Routeplanner door de jungle van kanker - Paperback ... ... . Makkelijk leesbaar, aangekleed met aantrekkelijke illustraties en af en toe een vleugje humor. Aanbevelingen "Een openhartig boek, waarbij eenieder een realistische inkijk krijgt in een leven met kanker. Routeplanner door de jungle van kanker. ... Evelien van der Werff, oprichter van de losbandige slipper Bandajanas en zelfbenoemd mazzelaar, overleeft in 2017 voor de tweede keer borstkanker en schrijft een kleurrijk inspiratieboek voor lotgenoten. Evelien van der Werff, oprichter van de losbandige slipper Bandajanas en zelfbenoemd mazzelaar, overleefd in 2017 voor de tweede keer borstkanker en schrijft een kleurrijk inspiratieboek voor lotgenoten. Op 28 januari presenteert zij vol trots haar boek 'Routeplanner door de jungle van kanker'. Op de meeste belangrijke gebeurtenissen in je leven kun je je meestal... Routeplanner door de jungle van kanker is een boek vol informatie, tips en ervaringen. Makkelijk leesbaar, aangekleed met aantrekkelijke illustraties en af en toe een vleugje humor. Aanbevelingen "Een openhartig boek, waarbij eenieder een realistische inkijk krijgt in een leven met kanker. Kanker overkomt je. Daar kan je niks aan doen, maar je gedachten en gevoelens hierover zijn wel wel te beïnvloeden. Net als je gewoontes. Zo kun je de kwaliteit van je leven verbeteren. Routeplanner door de jungle van kanker biedt praktische handvatten om jouw eigen route uit te stippelen na een verwarrende kankerdiagnose. Boek "Routeplanner door de jungle van kanker" Styling & fotografie. Vorig jaar ben ik gevraagd door Evelien van der Werff om de fotografie en styling te verzorgen voor haar boek " Routeplanner door de jungle van kanker". Ze ontdekte mij door Instagram. Evelien heeft 2 keer borstkanker overleeft: Het leven van een kankerpatiënt is al grauw en grijs genoeg. Daar weet Evelien alles van, want ze kreeg twee keer borstkanker. Omdat het als patiënt best ingewikkeld is om je pad uit te stippelen - welk ziekenhuis, welke behandeling, wel of geen pruik na de chemo - schreef ze het boek 'Routeplanner door de jungle van kanker'. Get this from a library! Routeplanner door de jungle van kanker. [Evelien van der Werff; Maria Genova; Lucie Beck] -- Medische en praktische informatie voor patiënten met (borst)kanker in de vorm van e...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,76 MB
BESTANDSNAAM
Routeplanner door de jungle van kanker.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom dit boek?Krijg je kanker, dan ga je naar de dokter en raadpleeg je Google. Maar 70 % van wat je daar te lezen krijgt bezorgt je direct een paniekaanval en 20 % is iets voor als je medicijnen gestudeerd hebt. Blijft er nog 10% over waar je echt iets aan hebt. Tijdens en na haar tweede borstkankerperiode is Evelien die tien procent gaan uitpluizen. In verreweg de meeste boeken wordt er slechts 1 of een aantal aspecten van kanker uitgelicht. Bijvoorbeeld de medische kant, je voeding, het uiterlijk, mindfulness of yoga. Evelien ontdekt dat er nog geen handleiding bestaat voor mensen met kanker waarin het complete plaatje wordt besproken. Daarom besluit ze zelf een boek te gaan schrijven.Van K naar Beter…Naast het delen van haar eigen beleving en gevoelens tijdens haar ziekte, schept Evelien in dit boek orde in de chaos die er op je afkomt als je de diagnose krijgt. In het boek vind je informatie terug vanaf het moment van de diagnose tot aan het moment dat je "klaar' bent. Zo worden er betrouwbare medische websites gegeven, zijn er handige invullijstjes en vragenlijsten in opgenomen en is er een duidelijke uitleg van alle scans en behandelingen. Ook onderwerpen als voeding, beweging, uiterlijke verzorging en afleiding, het traject na kanker en charitatieve instellingen komen aan bod. Routeplanner door de jungle van kanker is een boek vol informatie, tips en ervaringen. Makkelijk leesbaar, aangekleed met aantrekkelijke illustraties en af en toe een vleugje humor.Aanbevelingen"Een openhartig boek, waarbij eenieder een realistische inkijk krijgt in een leven met kanker. Evelien weet op een fantastische manier de positiviteit in het leven uit te vergroten en haar nieuwe weg te vinden. Ook als je geen kanker hebt (gehad) is het boek zeer inzicht gevend en inspirerend!" – Sandrade la Mar, GZ-psycholoog."Mensen met kanker komen vaak in de eindfase van hun traject bij mij. Ik vind het als behandelaar heel fijn dat er in dit alomvattende boek niet alleen aandacht wordt besteed aan kanker maar ook aan de uiterlijke gevolgen daarvan. Esthetische correcties kunnen namelijk een positieve bijdrage leveren aan de opbouw van het zelfvertrouwen van de patiënt." – Brigitte Drost, Arts Dermatograaf.Doordat Evelien inmiddels een succesvolle crowdfunding actie heeft afgerond, kan ze binnenkort 500 boeken weggeven als inkijkexemplaar aan inloophuizen en ziekenhuizen.Over de auteurEvelien is hortend en stotend 55 jaar geworden. Ze heeft een latrelatie en vliegt, met veel plezier, al 32 jaar in een blauw pak de wereld rond. Daarnaast heeft ze als creatief ondernemer al verschillende concepten ontwikkeld en weer verkocht. Ze is, ongewild, borstkanker ervaringsdeskundige doordat ze de diagnose op haar 40e en 51e jaar kreeg. Een ras optimist. Ze denkt (bijna) altijd in mogelijkheden!

Wil je het boek lezen?Routeplanner door de jungle van kanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Routeplanner door de jungle van kanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN