De kracht van wilskracht

De kracht van wilskracht - Kelly Mcgonigal | Fthsonline.com

... geeft veel meer informatie dat alleen kennis ook de voorbeelden die gebruikt worden zijn zeer sprekend ... Wilskracht en vastberadenheid: kwaliteit of eigenschap? ... . De kracht van wilskracht | ISBN 9789057123788 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 5. De grote leugen van het brein: waarom we willen verwarren met geluk 6. Wat maakt het ook uit! Waarom we zwichten als we ons rot voelen 7. De toekomst in de verkoop: de economie van instant bevrediging 8. Aangestoken! Waarom wilskracht besmettelijk is 9. Lees dit hoofdstuk niet! De grenzen van 'ik zal nie ... WILSKRACHT - wat je moet weten over de kracht van wilskracht ... . Aangestoken! Waarom wilskracht besmettelijk is 9. Lees dit hoofdstuk niet! De grenzen van 'ik zal niet'-kracht 10. Tot slot Dankwoord Noten ... De kracht van wilskracht Hoe zelfbeheersing werkt en wat je eraan kunt doen Kelly McGonigal. ISBN 9789057123658 296 pag. 2012 Paperback € 20,00. bestel boek bestel ebook. Omschrijving; In de media; Blader in dit boek; Over de auteur; E-book; het meest praktische boek over wilskracht; Wilskracht De herontdekking van de grootste kracht van de mens Roy Baumeister & John Tierney. ISBN 9789057123474 294 pag. 2012 Paperback € 20,00. bestel boek bestel ebook. Omschrijving; In de media; Blader in dit boek; Over de auteur; E-book; Wilskracht 1) Doorzettingsvermogen 2) En allen samen 3) Energie 4) Geestkracht 5) Uithoudingsvermogen 6) Vastberadenheid om iets te bereiken 7) Veerkracht 8) Volharding 9) Wil 10) Willen Bestel De kracht van wilskracht van Kelly McGonigal. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De kracht van wilskracht (kelly mcgonigal) hoe zelfbeheersing werkt en wat je eraan kunt doen het meest praktische boek over wilskracht oefeningen om direct mee aan de slag te gaan wilskracht en De oplossing? Het element van timing. Net als in mijn vorige blog over wil en discipline, waarin ik sprak over geselecteerde discipline, is er ook bij wilskracht een zogenaamd i...

INFORMATIE

AUTEUR
Kelly Mcgonigal
DIMENSIE
12,19 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van wilskracht.pdf

OMSCHRIJVING

* het meest praktische boek over wilskracht* oefeningen om direct mee aan de slag te gaanWilskracht en zelfbeheersing zijn van levensbelang voor onze carrière, gezondheid, relaties en financiële zekerheid. Maar waarom laat onze wilskracht ons van tijd tot tijd in de steek? En wat moeten we doen om er meer controle over te krijgen?Iedereen worstelt op de een of andere manier met verleiding, verslaving, afleiding, uitstelgedrag, diëten, geldproblemen, stress of opvoeding. Dit zijn geen persoonlijke zwakheden, maar universele menselijke ervaringen. Kelly McGonigal legt uit wat de oorzaken van die zwakheden zijn en biedt zelfbeheersingsstrategieën die als steuntje in de rug kunnen dienen. Dit boek werkt als een coach. Het is gebaseerd op de publiekscursus The Science of Willpower van Stanford University en combineert het meest recente wetenschappelijk onderzoek met de ervaringen van honderden cursusdeelnemers. Per hoofdstuk wordt steeds één basisidee besproken - en manieren om die in te zetten voor je eigen doelen, zoals: * wilskracht is net als stress een biologisch instinct* zelfbeheersing is een spier die je kunt trainen* je kunt je beter niet op deugden richten, maar op doelen en waarden* ongeluk, schuld en schaamte tasten onze wilskracht aan* omdat we ons geen voorstelling kunnen maken van de toekomst, bezwijken we voor verleidingen en vertonen we uitstelgedrag* het onderdrukken van gedachten, emoties, gevoelens en hunkeringen werkt altijd averechtsKelly McGonigal is docent psychologie aan Stanford University en schrijver van het Science of Willpower-blog van Psychology Today.

Wil je het boek lezen?De kracht van wilskracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kelly Mcgonigal. Lezen De kracht van wilskracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN