Dolende zielen worden gered

Dolende zielen worden gered - L. van Loon | Fthsonline.com

...f geen notie hebben van hun stilstand. Noté /5: Achetez Dolende zielen worden gered de Loon, L ... Download PDF Dolende zielen worden gered ... . van, Tomanovic, B., Meiresonne, L.: ISBN: 9789075636680 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez ... Oude zielen kunnen: Hoogsensitief zijn en zich herkennen in deze HSP kenmerken. Een sterke intuïtie hebben. Interesse hebben in paranormale kwaliteiten en paranormaal begaafd zijn. Interesse hebben in diepgang (ook qua relaties) en spiritualiteit. Je houdt er bijvoorbeeld van om kennis op dat vlak op te doen. Get this from a library! Dolen ... Boek: Dolende zielen worden gered - Geschreven door L. van ... ... . Je houdt er bijvoorbeeld van om kennis op dat vlak op te doen. Get this from a library! Dolende zielen worden gered. [Loes van Loon; Léonne Meiresonne] -- Gechannelde boodschappen over hulp aan zielen die zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand. Dolende zielen worden gered (boek) U wordt gedragen door Liefde (boek) Bekijk alles. In liefde zal men wederkeren L. van Loon • Boek • paperback. Samenvatting . Dit is alweer het derde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes. Hoewel de titel 'Dolende zielen worden gered' misschien anders suggereert, is het uiteindelijk de ziel zelf die besluit te stappen uit zijn/haar situatie, uit dat vastgelopen en verwrongen beeld van de werkelijkheid, en zichzelf bevrijdt uit de illusie om verder te groeien in vrijheid. Dolende zielen worden gered - Loes van Loon - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 19,90 4 feb. Dolende zielen worden gered - Loes van Loon - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20...

INFORMATIE

AUTEUR
L. van Loon
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Dolende zielen worden gered.pdf

OMSCHRIJVING

Dit vijfde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes heeft als centraal thema die zielen die ‘verloren' lijken, maar vooral zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand. Ze zijn niet verloren of verdwaald, want hun gids weet immers waar ze zijn. Hun psyche is echter in de war, ze verkeren buiten de werkelijkheid en kunnen daardoor niet verder gaan. En het is een misverstand dat wij vanaf deze kant van de sluier iets voor deze zielen kunnen ‘willen' waar ze zelf – ze hebben immers een vrije wil – nog niet aan toe zijn. Hebenes voert zijn medium Loes langs een groot aantal zielen die astraal in dergelijke nood verkeren. Ze worden regelmatig bezocht door bijzondere werkers die trachten deze zielen te begeleiden naar hun bewustwording. Dat vergt veel geduld, belangeloze inzet en onbaatzuchtige liefde. Voor het medium Loes was dit vijfde boek een ‘vermoeiende' maar dankbare reis, waarbij haar Hollandse nuchterheid en humor soms haar enige houvast waren. Hoewel de titel ‘Dolende zielen worden gered' misschien anders suggereert, is het uiteindelijk de ziel zelf die besluit te stappen uit zijn/haar situatie, uit dat vastgelopen en verwrongen beeld van de werkelijkheid, en zichzelf bevrijdt uit de illusie om verder te groeien in vrijheid.

Wil je het boek lezen?Dolende zielen worden gered in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. van Loon. Lezen Dolende zielen worden gered Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN