Hap deed de krokodil

Hap deed de krokodil - Matthew van Fleet | Fthsonline.com

... kleine krokodil die alles opeet, van één tot tien ... Hap deed de krokodil - mariusboeken.nl ... .Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en een spectaculaire pop-up aan het eind vermaken de jonge lezertjes en laten hen kennismaken met getallen, kleuren en dieren. Het boek Hap deed de krokodil, geschreven door Matthew Van Fleet, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Hap deed de krokodil hap, hap, hap! Matthew Van Fleet, bekend van Boe!, Dieren en Disco, vertelt het verhaal over een hongerige kleine krokodil die alles opeet, van één tot tien. Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en ... Hap deed de krokodil - Matthew van Fleet - 9789048316724 ... . Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en een spectaculaire pop-up aan het eind vermaken de jonge lezertjes en laten hen kennismaken met getallen, kleuren en dieren. Hap deed de krokodilhap, hap, hap!Matthew Van Fleet, bekend van Boe!, Dieren en Disco, vertelt het verhaal over een hongerige kleine krokodil die alles opeet, van één tot tien. Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en een spectaculaire pop-up aan het eind vermaken de jonge lezertjes en laten hen kennismaken met getallen, kleuren en dieren. Hap deed de krokodil hap, hap, hap! Matthew Van Fleet vertelt het verhaal over een hongerige kleine krokodil die alles opeet, van één tot tien. Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en een spectaculaire pop-up aan het eind vermaken de jonge lezertjes en laten hen kennismaken met getallen, kleuren en dieren. Hap deed de krokodilhap, hap, hap!Matthew Van Fleet, bekend van Boe!, Dieren en Disco, vertelt het verhaal over een hongerige kleine krokodil die alles opeet, van één tot tien. Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en een spectaculaire pop-up aan het eind vermaken de jonge lezertjes en laten hen kennismaken met getallen, kleuren en dieren. Hap deed de krokodil. Hap deed de krokodilhap, hap, hap!Matthew Van Fleet, bekend van Boe!, Dieren en Disco, vertelt het verhaal over een hongerige kle...

INFORMATIE

AUTEUR
Matthew van Fleet
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
Hap deed de krokodil.pdf

OMSCHRIJVING

Hap deed de krokodilhap, hap, hap!Matthew Van Fleet, bekend van Boe!, Dieren en Disco, vertelt het verhaal over een hongerige kleine krokodil die alles opeet, van één tot tien. Tien aaibare texturen, een stevige uittrekflap en een spectaculaire pop-up aan het eind vermaken de jonge lezertjes en laten hen kennismaken met getallen, kleuren en dieren.

Wil je het boek lezen?Hap deed de krokodil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matthew van Fleet. Lezen Hap deed de krokodil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN