Huivering

Huivering - Bernard Minier | Fthsonline.com

... Pennings - 6 reacties. Na Italië, Spanje en Frankrijk is ook België met ingang van woensdagmiddag op slot gegaan ... Een lichte koude huivering - Karin Slaughter ... ... . Premier Rutte heeft laten weten dat een zogenaamde 'lockdown' ook voor Nederland niet ondenkbaar is. Meesters in het morbide Patrick Cornelis (tekeningen), Tom Thys (scenario) en Shirow Di Rosso (inkleuring) stellen deel 2 van DE HUIVERING voor. Deze Vlaamse reeks bevat zowel strips als geïllustreerde verhalen en kan in de traditie van reeksen als Tales from the crypt en The vault of horror gezien worden, zij het met een eigentijdse en lokale draai. Net zoals deel 1 kwam dit project tot ... Vertalingen in context van "huivering" in Nederlands-Frans van Reverso ... Huiverig - 2 definities - Encyclo ... . Net zoals deel 1 kwam dit project tot ... Vertalingen in context van "huivering" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Een huivering komt over me....

INFORMATIE

AUTEUR
Bernard Minier
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
Huivering.pdf

OMSCHRIJVING

Marsac. Een klein universiteitsstadje in het zuidwesten van Frankrijk. Achtereenvolgend worden een dode professor, een verbrande Zweedse kunstenaar en een door honden aangevreten hondentrainer gevonden. Wie is het zieke brein achter deze moorden?Commandant Martin Servaz wordt op de zaak gezet. Een raadselachtig mailtje voert hem onverwachts in de richting van Julian Hirtmann, een van de gevaarlijkste seriemoordenaars van Europa. Heeft de TBS-patiënt, waarvan iedereen meent dat hij dood is, iets met de gruwelijke moorden te maken?Samen met zijn team probeert Servaz de duistere praktijken van de moordenaar te ontrafelen. Als zijn dochter Margot - die in Marsac studeert - plotseling ook onderdeel uitmaakt van het gruwelijke plan van de moordenaar, krijgt de zaak onverwacht een heel persoonlijke dimensie.

Wil je het boek lezen?Huivering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernard Minier. Lezen Huivering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN