Oplossingsgericht behandelen en coachen

Oplossingsgericht behandelen en coachen - Lara De Bruin | Fthsonline.com

...ide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195 (bij de Specialisatie Oplossingsgericht Coachen) ten opzichte van 2 afzonderlijke inschrijvingen ... Oplossingsgericht behandelen en coachen - Acco ... . Training Oplossingsgericht coachen. Waar ligt je focus?. Richting de oplossing / gewenste situatie en hoe dit eruit ziet?; Óf . Richting het probleem en het ontstaan ervan? (On)bewust wordt er regelmatig veel aandacht besteed aan het probleem zelf en hoe dit is ontstaan. Oplossingsgerichte opleidingen in Onderwijs en Therapie, Coaching en Management: De internationale staf van deze Mastercourses staat garant voor onderwijs, trainin ... Oplossingsgericht coachen ... . Oplossingsgerichte opleidingen in Onderwijs en Therapie, Coaching en Management: De internationale staf van deze Mastercourses staat garant voor onderwijs, training en oplossingsgerichte expertise op het hoogste niveau. De afwisseling tussen theorie, toelichtingen, live demonstraties en veel praktische oefeningen behandelen alle mogelijke situaties waarmee de deelnemers in hun dagelijkse werk ... Oplossingsgericht werken is geen trucje maar een visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtengoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt. De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van formuleren in de vingers te krijgen en de opbouw van de gesprekken. Daarnaast dient hij ter inspiratie om vaker de oplossingsgerichte ... In de training Oplossingsgericht coachen leert u uw medewerkers te adviseren en te stimuleren, zodat zij proactief in oplossingen gaan denken. Na afloop van de training: Kent u de zevenstappenaanpak van het oplossingsgericht coachen en kunt u deze toepassen. Oplossingsgericht behandelen en coachen. Meer Info. Uitgeverij Thema Oplossingsgericht coachen - Insoo Kim Berg, Het aantal coaches is de laatste jaren enorm toegenomen. Niemand kijkt er dan ook meer van op als iemand het over zijn personal coach heeft. Oplossingsgericht werken is leuk, licht, luchtig en lastig om te doen. Er wordt veel gelachen en geglimlacht in een oplossingsgerichte interactie, problemen worden lichter en kleiner, er ontstaat zicht op de positieve resultaten die je wilt bereiken en heel vaak concluderen mensen dat er al veel meer goed gaat dan ze aanvankelijk dachten. In de cursus Oplossingsgericht werken en coachen leer je vanuit de oplossingsgerichte principes cliënten en/of gezinnen te begeleiden. Daarbij maak je gebruik van de oplossingen die cliënten zelf aandragen of oplossingen die in het verleden voor hen hebben gewerkt. Je gaat dus uit van de eigen kracht van de cliënt. Oplossingsgericht coachen; achtergrond en technieken Er komt steeds meer aandacht voor coaching, nu recent onderzoek duidelijke voordelen laat zien. Zo blijkt dat er niet al… Oplossingsgericht werken Oplossingsgericht werken is een methode in de hulpverlening, waarbij kort gezegd gekeken wordt naar de toekomst en de op…...

INFORMATIE

AUTEUR
Lara De Bruin
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
Oplossingsgericht behandelen en coachen.pdf

OMSCHRIJVING

Oplossingsgericht behandelen en coachen 1e druk is een boek van Lara De Bruin uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv. ISBN 9789492297143 Oplossingsgericht werken is geen trucje maar een visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtengoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt. De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van formuleren in de vingers te krijgen en de opbouw van de gesprekken. Daarnaast dient hij ter inspiratie om vaker de oplossingsgerichte invalshoek te kiezen.Cliënten bereiken over het algemeen sneller hun doel en ervaren meer eigen verantwoordelijkheid voor het behandel- of coachproces. Bovendien zijn oplossingsgerichte behandelaren en coaches minder moe na het voeren van gesprekken en ervaren zij meer ' lichtheid' in hun werk.

Wil je het boek lezen?Oplossingsgericht behandelen en coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lara De Bruin. Lezen Oplossingsgericht behandelen en coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN