Voor Dummies - WordPress voor Dummies

Voor Dummies - WordPress voor Dummies - Lisa Sabin-Wilson | Fthsonline.com

...dPress dan op een hostingaccount? Dit was vroeger inderdaad lastig ... PDF Boek Voor Dummies - WordPress voor Dummies ... . Je moest dan met redelijk vage programmaatjes, zoals Filezilla, dat voor elkaar krijgen. Tegenwoordig hoeft dat niet meer en hebben de meeste providers het geautomatiseerd. De volledig bijgewerkte nieuwe editie van WordPress voor Dummies behandeltalle belangrijke aspecten van WordPress die je moet kennen als je desoftware gaat gebruiken om je eigen blog te maken. De twee populaire versiesvan WordPress komen aan bod: de gehoste ... WordPress Handleiding voor beginners | Gratis handleiding ... ... . De twee populaire versiesvan WordPress komen aan bod: de gehoste versie op WordPress.com en deversie WordPress.org die je op je eigen webserver uitvoert. Wordpress voor Dummies, 2e editie | ISBN 9789045355467 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze volledig bijgewerkte nieuwe editie van 'WordPress voor Dummies' behandelt alle belangrijke aspecten van WordPress die je moet kennen als je de software gaat gebruiken voor je eigen website. Je leest over het beheren en onderhouden van je WordPress-website met plug-ins en thema's en over de manier waarop je inhoud beheert met het handige Dashboard […] WordPress voor dummies, jouw online visitekaartje! aanmelden voor event delen LinkedIn Facebook E-mail WhatsApp Leerdoelen Leren hoe je je cv, een website of blog in WordPress kan maken Maakte je vroeger je cv in Word? Tegenwoordig doe je dat helemaal hip in ... Een van de belangrijkste dingen die je in je stage en je latere loopbaan moet doen is het houden van kringgesprekken. Deze gesprekken dragen effectief bij aan de morele ontwikkeling van kinderen. Deze morele ontwikkeling vindt plaats in verschillende stadia. Op zeer jonge leeftijd bevindt iedereen zich in stadium 1, preconventionele moraal genaamd. Deze volledig bijgewerkte nieuwe editie van 'WordPress voor Dummies' behandelt alle belangrijke aspecten van WordPress die je moet kennen als je de software gaat gebruiken voor je eigen website. Je leest over het beheren en onderhouden van je WordPress-website met plug-ins en thema's en over de manier waarop je inhoud beheert met het handige Dashboard van WordPress. Ik ben zeker een dummy als het gaat om het bouwen van websites. Echter heb ik wel andere computervaardigheden die er voor zorgen dat ik de logica snel door heb. Als ik zou moeten oordelen of WordPress echt voor dummies is zou ik zeggen: Ja, het is zeker voor dummies zolang je maar wel de kennis hebt om zowel een e-mail te sturen en een IKEA kast in elkaar te zetten binnen drie pogingen. WordPress website maken voor dummies Artikel; Chris WordPress-expert. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kunt ons altijd vrijblijvend kosteloos bereiken op 030 - 32 000 32, ook als je nog geen klant bent. Contact opnemen WordPress. WordPress voor ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Sabin-Wilson
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - WordPress voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Deze volledig bijgewerkte nieuwe editie van 'WordPress voor Dummies' behandelt alle belangrijke aspecten van WordPress die je moet kennen als je de software gaat gebruiken voor je eigen website. Je leest over het beheren en onderhouden van je WordPress-website met plug-ins en thema's en over de manier waarop je inhoud beheert met het handige Dashboard van WordPress. Als je van plan bent je te verdiepen in de mogelijkheden die WordPress voor blogs en websites biedt, heb je precies het goede boek in handen! Lisa Sabin-Wilson is eigenaar van een bedrijf dat is gespecialiseerd in bloggen en WordPress en spreekt op congressen over dit onderwerp.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - WordPress voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Sabin-Wilson. Lezen Voor Dummies - WordPress voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN