AD(H)D wat doe je daarmee?!

AD(H)D wat doe je daarmee?! - Corine Lancel | Fthsonline.com

...n bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... AD(H)D wat doe je daarmee?!, Corine Lancel | 9789463454124 ... ... . Wat | AD(H)D, wat doe je daarmee?! Wanneer | Eind Juni in de winkel Op de hoogte blijven? www.corinelancel.nl 31 WAAROM BEN JE MET HET AD(H)D-CAFÉ BEGONNEN? AD(H)D-café Breda bestond al. In sept 2006 kwam ik er voor het eerst. Elke maand was er een thema en gemiddeld 30 deelnemers was heel normaal. Ik kwam er graag. Tot er onenigheid binnen ... Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en ... AD(H)D Wat doe je daarmee?! door Corine Lancel - Leerpunt ADD ... ... Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en kleinere uitdagingen aan. 'AD(H)D wat doe je daarmee?!' biedt een schatkist aan mogelijke oplossingen: van een extra blokje lopen in de pauze om helderder te worden tot je voordeursleutel naast de v Corine Lancel AD(H)D wat doe je daarmee?! zelfversterkingsgids voor jongeren. Gedrukt boek . Informatie over en tips voor het omgaan met AD(H)D, zowel op school met o.a. leerproblemen, faalangst en motivatie als in het dagelijkse leven. Met informatie voor (professionele) begeleiders en enkele zwart-witillustraties. Details Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en kleinere uitdagingen aan. 'AD(H)D wat doe je daarmee?!' biedt een schatkist aan mogelijke oplossingen: van een extra blokje lopen in de pauze om helderder te worden tot je voordeursleutel naast de voordeur hangen als je thuiskomt, van hulp vragen bij het maken van je planning tot op een rij zetten van wat je allemaal wél ... Bestel AD(H)D wat doe je daarmee?! van Corine Lancel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek 'AD(H)D, wat doe je daarmee?! zelfversterkende gids voor jongeren' is in de maak. Dit boek schrijf ik vooral voor jongeren met ADHD of ADD. Veel van deze jongeren lopen vast in het voortgezet onderwijs of in hun vervolgopleiding. De gevolgen van ad(h)d voor het goed kunnen leren en functioneren worden nog vaak ernstig… Lees meer + AD(H)D Wat doe je daarmee?! door Corine Lancel . Ondertitel: Zelfversterkingsgids voor jongeren . Inleiding tot en met laatste hoofdstuk 154 bladzijdes . Uitgave: Eijgendaal, 2018. + Dun boek. + Tussenkopjes en opmaak. + Heldere indeling van de hoofdstukken. AD(H)D wat doe je daarmee?!. Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en kleinere uitdagingen aan. 'AD(H)D wat doe je daarmee?!' biedt een schatkist aan mogelijke oplossingen: van een extra blokje lopen in de pauze om helderder te worden tot je voordeursleutel naast de voordeur hangen als je thuiskomt, van hulp vragen bij het maken van je planning tot op een rij zetten van wat ... Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en kleinere uitdagingen aan. 'AD(H)D wat doe je daarmee?!' biedt een schatkist aan mogelijke oplossingen: van een extra blokje lopen in de...

INFORMATIE

AUTEUR
Corine Lancel
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
AD(H)D wat doe je daarmee?!.pdf

OMSCHRIJVING

Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en kleinere uitdagingen aan. "AD(H)D wat doe je daarmee?!' biedt een schatkist aan mogelijke oplossingen: van een extra blokje lopen in de pauze om helderder te worden tot je voordeursleutel naast de voordeur hangen als je thuiskomt, van hulp vragen bij het maken van je planning tot op een rij zetten van wat je allemaal wél gepresteerd hebt, en nog oneindig veel meer."AD(H)D wat doe je daarmee?!' is een praktische zelfversterkingsgids voor jongeren met AD(H)D, maar biedt ook de mensen in hun omgeving thuis en op school veel achtergrondkennis en handreikingen om deze jongeren te ondersteunen.De opbouw van deze gids is helder en overzichtelijk: je kunt snel vinden wat je wilt weten en direct toepassen in je dagelijkse leven. Corine Lancel werkt sinds 1982 in het voortgezet onderwijs als docent en leerlingbegeleider. Sinds 2007 voert zij als zorgcoördinator op de school waar zij werkt, het Passend Onderwijs uit. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen van jongeren met AD(H)D.

Wil je het boek lezen?AD(H)D wat doe je daarmee?! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corine Lancel. Lezen AD(H)D wat doe je daarmee?! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN