Crime Top 100

Crime Top 100 - Timo van der Eng | Fthsonline.com

...tste Nederlandse en Belgische criminelen sinds 1975 ... The Top 100 Crime Novels of All Time - Wikipedia ... . Een groep misdaadjournalisten ploegde door honderden rechterlijke uitspraken en politiedossiers, en raadpleegde collega's en wetenschappers om hier een zo waarheidsgetrouw mogelijke top-100 van samen te stellen. De Crime Top 100 is een rijk geïllustreerd, opzienbarend en schokkend boek over de grootste Nederlandse en Belgische criminelen sinds 1975. Een groep misdaadjournalisten ploegde door honder ... Prijswinnaars Crime Top 100 - Crimesite ... . Een groep misdaadjournalisten ploegde door honderden rechterlijke uitspraken en politiedossiers, en raadpleegde collega's en wetenschappers om hier een zo waarheidsgetrouw mogelijke top-100 van samen te stellen. Crime top 100: wie staan er níet in? Hendrik Jan Korterink 4 juni 2015 11 Reacties. Wie is de grootste crimineel van Nederland. Ooit? Lezers en redactie van de website Crimesite stelden een top-100 samen met criminelen. In all...

INFORMATIE

AUTEUR
Timo van der Eng
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
Crime Top 100.pdf

OMSCHRIJVING

Het is alweer 5 jaar geleden dat de succesvolle Crime Top 100 verscheen. Sindsdien is het landschap van de misdaad flink veranderd. De Mocro Maffia speelde nog geen dominante rol in de Hollandse onderwereld en het fenomeen "vergismoord' bestond nog niet, Willem Holleeder stond nog niet terecht voor 5 liquidaties en van Ridouan Taghi of Rico de Chileen had nog bijna niemand gehoord. Tijd dus voor een geheel herziene versie van de Crime Top 100!Naast de nieuwe lijst met de 100 grootste criminelen van Nederland bevat het boek ook allerlei nieuwe rubrieken, zoals "Zo vader, zo zoon', "De domste criminelen', "Gepakt door undercovers', "Gezocht!' en "Geheime berichten van criminelen'.Net zoals bij de eerste editie wordt deze hagelnieuwe uitgave van de Crime Top 100 samengesteld door de journalisten van Crimesite, een website over misdaad met 1,5 miljoen bezoekers en 4 miljoen pageviews per maand.

Wil je het boek lezen?Crime Top 100 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Timo van der Eng. Lezen Crime Top 100 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN