Doe het lekker zelf!

Doe het lekker zelf! - Jinske Verpalen | Fthsonline.com

... werk is, om een self-pubber te zijn en dat je het moet zien als een bedrijf, zijn belangrijke adviezen ... Doe het lekker zelf: kipsalade maken - Culy.be ... . Zeer de moeite waard om even door te lezen. Het boek 'Doe het lekker zelf!' is een mooie uitgebreide bundeling van verschillende DIY's. Het boek is onderverdeeld in verschillende technieken en materialen, dus als je niet zo van het haken bent, kun je gewoon doorbladeren naar bijvoorbeeld zeefdrukken of kleien. Doe het lekker zelf doos (DHLZD) en 'Kleinere' Knutseldoos Knutseldoos In tijden van Corona-epidemie ... bol.com | Handletter-werkboek Doe het lekker zelf ... ... . Doe het lekker zelf doos (DHLZD) en 'Kleinere' Knutseldoos Knutseldoos In tijden van Corona-epidemie kunnen we in Haarlem en Heemstede een Gevarieerde Verassings Knutseldoos bezorgen. Kost € 12,50 (€ 10,00 plus € 2,50 bezorgkosten) in Haarlem en Heemstede. Buiten Haarlem/Heemstede komt ... Bestel Doe het lekker zelf! van Jinske Verpalen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Doe het lekker zelf. Tuurlijk, je kunt prima een mes kopen en een goede gin heeft de slijter ook. Maar veel leuker en specialer is het om die zelf te maken. Zes workshops met cadeau-eindresultaat. Registreer nu en lees: Doe het lekker zelf DOE HET LEKKER ZELF! - IMAKIN BOEK. 30 DIY LIFESTYLE PROJECTEN. Jaaa, dit is hem: het allereerste IMAKIN boek! Ik ben er hartstikke trots op. Ik heb voor dit boek dertig gloednieuwe DIY-projecten ontwikkeld in tien verschillende materiaalthema's: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal. Doe het lekker zelf! sep 27 2019. Blog Communicatieadvies Slimmer werken. Vrijdag gaf ik bij mijn netwerkclub een presentatie met als titel Doe het lekker zelf! Ik vind dat je als ondernemer heel veel zelf kan doen als het om communicatie gaat. Doe-het-lekker-zelf Foodfestival 4 uur voor €75,-excl. BTW, vanaf 80 pers. Foodhoppers opgelet! Een van de leukste manieren om kennis te maken met streetfood uit verschillende landen is een Foodfestival. Ons Foodfestival staat voor zelf kleine hapjes maken, inspiratie opdoen demo's volgen en nieuwe dingen ontdekken....

INFORMATIE

AUTEUR
Jinske Verpalen
DIMENSIE
8,29 MB
BESTANDSNAAM
Doe het lekker zelf!.pdf

OMSCHRIJVING

Jinske Verpalen zegt: Doe het lekker zelf! want DIY is modern, stoer en eigenwijs! Dat bewijst IMAKIN met makkelijke projecten die geïnspireerd zijn op de laatste lifestyle- & designtrends. Creatief ondernemer Jinske Verpalen van IMAKIN bedacht 30 gloednieuwe lifestyleprojecten, waarvoor ze gebruikmaakte van 10 verschillende basismaterialen: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt & verf, textiel én metaal. Maak zelf die mooi gevouwen lampenkap of fijne draadtouwtas. Met dit boek breng je eindelijk, en helemaal zelf, dat prikbord op Pinterest tot leven. Geen knutseldefrutsel, maar moderne homedecoraties!

Wil je het boek lezen?Doe het lekker zelf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jinske Verpalen. Lezen Doe het lekker zelf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN