Ik wil je beheersen!

Ik wil je beheersen! - S. Sebastianus | Fthsonline.com

... Met "Ik wil je beheersen!" heeft de auteur een boek geschreven over BDSM en daarmee gehoor gegeven aan zijn lang gekoesterde wens ... Sterre heeft clusterhoofdpijn: 'Ik wil niet dat het mijn ... ... . Al jaren is hij bezig met zijn eigen ontdekking van BDSM en wat dit voor hem kan betekenen en intussen betekent. Ik wil je beheersen! een leidraad voor mensen die (BD)SM-behoeften in zichzelf ontdekken. S. Sebastianus Brave New Books Mens en Maatschappij Ik wil niet langer spullen nodig hebben om me goed te voelen, maar evenmin wil ik mijn geluk ontlenen aan per se niets overbodigs bezitten, of aan nooit zomaar iets te kopen. Ik wil 'ontspullen' in meest geestelijke en minst materiële zin van het woord. Omdat ik wel wat leukers te doen heb dan shoppen ... Ik wil je beheersen! - S. Sebastianus - 9789402102826 ... ... . Ik wil 'ontspullen' in meest geestelijke en minst materiële zin van het woord. Omdat ik wel wat leukers te doen heb dan shoppen. Omdat ik echt niet van zooi houd. 'Dat wil ik toch nuanceren. De vraag is wat er was gebeurd als je had gezegd: laat maar gaan. Je moet je realiseren dat dit virus iedereen kan treffen. En als het 80 of 90 procent van de mensen raakt, dan gaat ook een belangrijk deel daarvan naar de ic. Daar waar mijn eerste boek 'Ik wil je beheersen!' zich meer richt op mensen die nog met vragen zitten betreffende BDSM en hun BDSM-geaardheid, gaat dit tweede boek een stap verder. Het richt zich tot mensen die voor zichzelf al uitgemaakt hebben dat ze die behoeften en verlangens hebben. Als je voelt dat je boos wordt, haal dan diep adem en praat zachter en langzamer. Ga iemand niet beschuldigen („Dief! Je hebt m'n trui gepakt zonder het te vragen!") maar probeer uit te leggen hoe je je voelt („Ik vind het heel vervelend als ik mijn trui wil aandoen en dan merk dat je die 'geleend' hebt zonder het te vragen"). Je gedachten beheersen. ... Misschien merk je dat je aan negatieve dingen denkt, ook al wil je dat niet. ... Bijvoorbeeld, iemand die generaliseert, kan iets zeggen als, "ik heb een moeilijke jeugd gehad, dus mijn leven zal voor altijd moeilijk zijn." Om te stoppen met generaliseren kun je het volgende doen:...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Sebastianus
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
Ik wil je beheersen!.pdf

OMSCHRIJVING

Prettig leesbaar boek met informatie voor zoekenden en beginners die iets met (BD)SM hebben. Aangevuld met ervaringsverhalen van mensen die BDSM beleven. Antwoorden op: Wat is het eigenlijk? Ben ik wel normaal? Is het iets voor mij? Hoe begin ik er aan? Hoe doe ik het veilig? Hoe vertel ik het mijn omgeving? Hoe ver kan ik gaan? Hoe weet ik of iemand te vertrouwen is?

Wil je het boek lezen?Ik wil je beheersen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Sebastianus. Lezen Ik wil je beheersen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN