Parijs

Parijs - Megan Hess | Fthsonline.com

...aris, meer dan 10 miljoen mensen. Parijs staat om vele dingen bekend ... Stedentrip Parijs - Citytrip naar de romantisch Parijs | Kras ... . Het is de stad van de liefde en romantiek. Een stad die in de top 3 van meest bezochte steden ter wereld staat. Er zijn zoveel bezienswaardigheden in Parijs die de moeite van een bezoek waard zijn. Een bezoek aan de Eiffeltoren kan zeker niet missen. Dat geldt ook voor de Sacre coeur en het Louvre museum. Stedentrip Parijs. Parijs is een stad om in te dwalen, om koffie te drinken op onbekende terrassen, om in de nacht te gaan dansen langs de Seine, om verliefd te worden én om steeds naar terug te gaan. Het is dé stad voor een heerlijke vakantie en die begint bij de A ... Trein naar Parijs - v.a. € 35 enkele reis | NS International ... . Het is dé stad voor een heerlijke vakantie en die begint bij de ANWB. Parijs behoort tot de best bezochte steden ter wereld. De hoofdstad van Frankrijk heeft een enorme aantrekkingskracht op internationale en Franse bezoekers. De reputatie van Parijs als 'stad van de liefde' draagt hier een belangrijk steentje aan bij, net als de rijke historie en de vele bezienswaardigheden die de stad telt. Metro Parijs Uw reis plannen: We raden aan om de app van het openbaar vervoerbedrijf in Parijs (RATP) te downloaden (iOS of Android).Deze app is helemaal ...

INFORMATIE

AUTEUR
Megan Hess
DIMENSIE
4,31 MB
BESTANDSNAAM
Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn de beste plekken voor een fashionista in Parijs om te eten, shoppen, ontspannen en overnachten? In dit boek leidt de bekende mode-illustrator Megan Hess van onder andere Prada, Dior en Yves Saint Laurent je door een van de vier grootste modesteden van de wereld en deelt daarbij al haar insidertips. Parijs is het tweede deel van haar serie over klassieke modebestemmingen. Getekend in de stijl die Coco Chanel zo aantrekkelijk maakte.

Wil je het boek lezen?Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Megan Hess. Lezen Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN