Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd

Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd - Niccolò Machiavelli | Fthsonline.com

...erser) en de veel omvangrijkere Discorsi sopra la prima deca di Tito Livio (Verhandelingen over de eerste tien boeken van Titus Livius) ... De vorst / Machiavelli, sleutel van onze tijd : (eerste ... ... .brIn de Discorsi vergelijkt Machiavelli de geschiedenis van het oude Rome, zoals beschreven door Livius en andere klassieke ... Niccolò Machiavelli; Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd. €19.5 Tijdstroom, Uitgeverij de; Probleemgeoriënteerd denken in de interne geneeskunde. €54.5 Strengholt; A Few Good Men. €11.75 J.B. Schuil; Rob en de stroper ... Niets bijzonders is een geweldig boek. We raden u aan ... bol.com | Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst ... ... . €54.5 Strengholt; A Few Good Men. €11.75 J.B. Schuil; Rob en de stroper ... Niets bijzonders is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Niets bijzonders PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Niets bijzonders Verzameld werk van Jo Otten: De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd - Niccolo Machiavelli en J.F. Otten Eerste integrale editie bezorgd door dr. Rob Groenewegen 'Macht is de spil waar alles om draait. Registreer u op onze website meubelbeursmechelen.be en download gratis boeken! Hallo! ... Op eerste kerstdag wordt Toloki na de begrafenis van een jongetje herenigd met Noria, ... Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd. Iemand die ik kende. 17-feb-2020 - Bekijk het bord "My Books - About the human condition" van josinetops op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Wetenschappelijke boeken, Forensisch onderzoek, Hermann hesse. Babbage / 6 / deel Leerwerkboek .pdf download C. van Breugel Bakens - Cosmetische hand-, nagel- en voetverzorging pdf download (W. van der Straten) Banas 1 Havo-vwo katern 1 Werkboek ebook - J.L.M. Crommentuijn .pdf...

INFORMATIE

AUTEUR
Niccolò Machiavelli
DIMENSIE
7,75 MB
BESTANDSNAAM
Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Eerste integrale editie bezorgd doordr. Rob Groenewegen'Macht is de spil waar alles om draait. Hij die macht heeft, heeft gelijk; de zwakkere heeft altijd ongelijk.'Deze zevende druk van dr. J.F. Ottens postuum verschenen Machiavelli, sleutel van onze tijd (1940), gevolgd door diens Neder-landse vertaling van Machiavelli's wereldberoemde en niet onomstreden politieke ge-schrift Il Principe, is voor het eerst conform wat dr. J.F. Otten (1901-1940) ooit voor ogen stond. Als gevolg van de oorlogsomstandigheden destijds werd namelijk het inleidende hoofdstuk van Machiavelli, sleutel van onze tijd uit de eerste druk geschrapt. Ook in latere drukken, tot en met 1983, keerde het niet meer terug. In de naoorlogse edities van dit succesvolle boek werden er opnieuw coupures in de tekst aangebracht. Deze weglatingen zijn nu, samen met het nimmer eerder gepubliceerde inleidende hoofdstuk, in deze nieuwste uitgave alsnog opgenomen. Spelling, taalgebruik en interpunctie zijn niettemin geactualiseerd.In het nagelaten werk van J.F. Otten bevinden zich enkele hoofdstukken die moesten leiden tot een nieuw boek over Machiavelli. Ze zijn aan deze heruitgave toegevoegd, samen met zijn artikel 'Machiavelli en Multatuli' (1939). 'Een woord van herdenking' door Constant van Wessem (1891-1954), dat uit de naoorlogse edities werd weggelaten, is weer in ere hersteld. Ook alle bijlagen zijn wat betreft spelling, taalgebruik en interpunctie aan de eisen van nu aangepast. Naast illustraties is het boek voorzien van een voorwoord door dr. Rob Groenewegen, auteur van de biografie Te leven op duizend plaatsen. Jo Otten 1901-1940. Groenewegen is ook de bezorger van Jo Ottens in 2008 opnieuw uitgebrachte novelle Bed en wereld uit 1932.

Wil je het boek lezen?Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niccolò Machiavelli. Lezen Verzameld werk van Jo Otten 1 - De Vorst. Machiavelli, sleutel van onze tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN