Coachen van zelfsturende teams. hoe doe je dat?

Coachen van zelfsturende teams. hoe doe je dat? - Astrid Vermeer | Fthsonline.com

...ties doen. En meestal is dat niet genoeg en ook te zwaar ... Coachen van zelfsturende teams - Astrid Vermeer, Ben ... ... . Dus pleit ik voor een breder perspectief op teamcoachen: The Big Five, de 5 rollen van de teamcoach bij de weg naar zelforganisatie. Van zelfsturend team naar zelfsturende organisatie. Konden voorheen organisaties nog uit de voeten met het intelligente organisatie concept waarbij leidinggevenden teams konden bijsturen of waarbij teams elkaar konden aanvullen. Nu moet je dit concept diep in het DNA van de organisa ... Coachen van zelfsturende teams, hoe doe je dat | TeamTalk ... . Nu moet je dit concept diep in het DNA van de organisatie verankeren en wel op het niveau van het team en het individu. Coachen van zelfsturende teams . Specificaties. Auteur: Astrid Vermeer, Ben Wenting. Uitgever: Reed Business Education. ISBN: 9789035235748. Bindwijze: Paperback. Publicatiedatum: jun 2013. Coachen van zelfsturende teams hoe doe je dat? Astrid Vermeer, Ben Wenting. Beoordeel dit boek ook! Wil zich inschrijven voor de Leergang Coachen van Zelfsturende Teams. De duur van de leergang is 10 dagen. De kosten bedragen € 2.895,--, en wordt in twee termijnen gefactureerd. Annuleren van inschrijvingen is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de leergang. Daarna wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Hoe doe je dat? is een praktisch en leerzaam boek voor iedereen die te maken heeft met het coachen van teams. Daarbij denken we allereerst aan teamcoaching in zelfsturende organisaties. Maar de handreikingen en tips in dit boek zijn ook uitstekend toepasbaar voor leidinggevenden in andere organisatie, die hun teams willen coachen. Auteur: Astrid Vermeer; Ben Wenting, Prijs: € 19,42, ISBN/ISBN13: 9789035235748, Categorie: Boek, Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat? is een praktisch en... Buy Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat? 2nd ed. 2018 by Vermeer, Astrid, Wenting, Ben (ISBN: 9789036821810) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Astrid Vermeer en Ben Wenting vormen samen de directie van het Instituut voor Samenwerkingsvraagstukken (opgericht in 1981) en hebben ruime ervaring opgedaan als adviseur/trainer/coach bij het ontwikkelen en implementeren van de zelforganisatie in verschillende sectoren. Zij zijn ook de auteurs van Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat?...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Vermeer
DIMENSIE
3,74 MB
BESTANDSNAAM
Coachen van zelfsturende teams. hoe doe je dat?.pdf

OMSCHRIJVING

Coachen van zelfsturende teams. Hoe doe je dat? is een praktisch en leerzaam boek voor iedereen die te maken heeft met het coachen van teams. Daarbij denken we allereerst aan teamcoaching in zelfsturende organisaties. Maar de handreikingen en tips in dit boek zijn ook uitstekend toepasbaar voor leidinggevenden in andere organisatie, die hun teams willen coachen.Dit boek is een logisch vervolg op Zelfsturende teams in de praktijk, dat eerder door dezelfde auteurs is geschreven. Beide boeken kunnen prima los van elkaar gelezen worden, maar vormen samen een bron van inspiratie om zelfsturing tot een succes te maken.

Wil je het boek lezen?Coachen van zelfsturende teams. hoe doe je dat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Vermeer. Lezen Coachen van zelfsturende teams. hoe doe je dat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN