De pruimenpluk

De pruimenpluk - Dimitri Verhulst | Fthsonline.com

... en over de hele wereld vertaald.In 2014 verscheen zijn roman Kaddisj voor een kut ... De pruimenpluk by Dimitri Verhulst - Goodreads ... . Verhulst is de schrijver van het Boekenweekgeschenk 2015. Op bol.com vind je alle boeken van Dimitri Verhulst, waaronder het nieuwste boek van Dimitri Verhulst. Auteur van o.a. De pruimenpluk" De pruimenpluk. Moe van de mens, kampioen van de solitude, woont Mattis afgelegen aan een meer, waar hij zijn potentie naar beneden drinkt. Een donker denker met een tanend geloof in zowat alles, dus zeker ook in de lief ... bol.com | De pruimenpluk, Dimitri Verhulst | 9789492928504 ... ... . Een donker denker met een tanend geloof in zowat alles, dus zeker ook in de liefde. Soms, echter, twijfelt hij aan zijn kwaliteiten als eenzaat en misantroop, en overweegt hij een leven in een stad vol heerlijke drukte om niets. ' De pruimenpluk is daarmee een vintage Verhulst: geen groot verhaal, maar wel een roman die dooraderd is van geestigheid en die tegelijk een meesterlijk gevoel voor tristesse ademt.' - Mappa Libri 'Dimitri Verhulst is een meester in het vertellen verhalen over mensenlijke onvermogen en de absurditeit van het bestaan. De pruimenpluk Welkom bij de leesclub rond De pruimenpluk, de nieuwe roman van Dimitri Verhulst (Uitgeverij Pluim). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] De deelnemers zijn bekend en de boeken gaan op de post. 'De pruimenpluk' begi...

INFORMATIE

AUTEUR
Dimitri Verhulst
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
De pruimenpluk.pdf

OMSCHRIJVING

Moe van de mens, kampioen van de solitude, woont Mattis afgelegen aan een meer, waarhij zijn potentie naar beneden drinkt. Een donker denker met een tanend geloof in zowatalles, dus zeker ook in de liefde. Soms, echter, twijfelt hij aan zijn kwaliteiten als eenzaaten misantroop, en overweegt hij een leven in een stad vol heerlijke drukte om niets.Maar wanneer een weduwe opeens vergeten gevoelens weer in hem aanwakkert,verlegt hij zijn ambities.Dimitri Verhulsts oeuvre leest als een hommage aan de falende mens, die keer op keermet nietsontziende precisie en onvervalste empathie wordt opgevoerd in zijn arena. Dehelaasheid der dingen werd een klassieker, voor Godverdomse dagen op een godverdomsebol ontving Verhulst de Libris Literatuur Prijs, en ook de talrijke vertalingen enverfilmingen van zijn werk gooiden hoge ogen.In zijn nieuwe roman De pruimenpluk bewijst Verhulst zich wederom als fijnschrijver enchroniqueur van de menselijke eenzaamheid.De pers over eerder werk van Verhulst:"Een stilistisch miniatuurtje van grote emoties.' – De Standaard'Niet vaak spreekt er uit een vrolijk boek zoveel tragiek.' – de Volkskrant"Verhulsts proza betovert keer op keer.' – Financial TimesMeer boeken van Dimitri Verhulst.

Wil je het boek lezen?De pruimenpluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dimitri Verhulst. Lezen De pruimenpluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN