DSM

DSM - Peter de Wit | Fthsonline.com

... (uit 2000) was een tekstrevisie van de vierde editie, aangeduid als DSM-IV-TR ... DSM (company) - Wikipedia ... .In mei 2013 is deze opgevolgd door de DSM-5. DiskStation Manager (DSM) is een intuïtief besturingssysteem met webinterface voor elke Synology NAS en helpt u uw digitale middelen thuis en op kantoor te beheren. De realtime koers van DSM Koninklijke (Aandeel, AEX) met nieuwsberichten, columns, agenda, forum, technische analyse, fundamentele analyse, opties, turbo's, speeders ... DSM-5: classificatie, criteria en indeling van de DSM-5 Wat is DSM-5? In 2 ... DiskStation Manager | Synology Inc. ... ... DSM-5: classificatie, criteria en indeling van de DSM-5 Wat is DSM-5? In 2013 zag de vijfde editie van het Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (afgekort DSM-5), het licht. DSM-5 is het wereldwijd gehanteerde classificatiesysteem voor psychiatrische aandoeningen. DSM creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van Life Sciences en Materials Sciences die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. DSM's producten en diensten worden wereldwijd gebruikt in een breed scala van eindmarkten en toepassingen die het leven gezonder, duurzamer en aangenamer maken. DSM Keukens: meer dan een keuken | Wij realiseren van al je keukendromen | Toonzaalkeukens | Maak je gratis 3D-plan en ontdek alle mogelijkheden. We willen met DSM 6.2 de flexibiliteit en bruikbaarheid in elk aspect van IT-beheer verbeteren. Het nieuwe Advanced LUN en ISCSI Manager en Storage Manager brengen beheerefficiëntie tot heel nieuwe hoogten. Beveiligingsupdates kunnen zonder downtime in SHA worden toegepast en doordat ongewone aanmeldingen bij DSM worden gedetecteerd, geniet u van een veel krachtigere, veilige versie van DSM. Op 28 februari 2020 zag de wereld er nog heel anders uit. Het was de laatste vrijdag voordat DSM als een van de eerste in Nederland al een aantal maatregelen nam om de coronabesmettingen in te dammen. Het was de vrijdag waarop vakorganisaties met DSM een onderhandelingsresultaat afgesproken heeft. DSM-5 kent geen not otherwise specified (NOS)-diagnoses meer: PDD-NOS verdwijnt dus. Er zijn zogenaamde risicosyndromen toegevoegd aan de DSM-5; Wat is verslaving volgens de nieuwe DSM? De DSM spreekt niet van alcoholisme of verslaving maar van 'stoornissen in het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter de Wit
DIMENSIE
8,83 MB
BESTANDSNAAM
DSM.pdf

OMSCHRIJVING

De tijd dat je als arts iemand simpelweg gek kon verklaren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is iedereen speciaal. De gekken eisen allemaal hun eigen etiketje, maar ook normale mensen willen niet meer normaal zijn. Wat moeten psychiaters en psychologen met deze ontwikkeling? Dokter Sigmund heeft hiervoor een diagnostische bijbel gecreëerd die collegas wereldwijd een handvat geeft om hun patiënten te helpen: De Sigmund Methode. Een rijk geïllustreerd naslagwerk waarin alle geestelijke aandoeningen van anorexia tot het zappsyndroom behandeld worden.www.sigmund.nlDe Sigmund Methode zal gelijktijdig verschijnen met de Amerikaanse publicatie van Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders (DSM-5). Hoewel het verschijnen van DSM-5 een historische gebeurtenis zal zijn op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, kan het niet vergeleken worden met de impact die De Sigmund Methode zal hebben op zowel patiënten als hulpverleners.

Wil je het boek lezen?DSM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter de Wit. Lezen DSM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN