Een ontgifting

Een ontgifting - Willem Otterspeer | Fthsonline.com

...staat stellen dit genezingsproces doeltreffend te kunnen uitvoeren ... 10 ontgiftende voedingsmiddelen om zelf je lichaam te ... ... . Je kunt je lichaam helpen om toxische stoffen af te breken, met een specifiek voedingspatroon dat je 7 dagen volgt. Met het Compleet programma: ... Op zich zijn ontgiftingsverschijnselen een gunstig teken. Je lichaam stelt orde op zaken en daar kun je blij mee zijn (ook al voelt het oncomfortabel). Belangrijke maatregelen om je lichaam te ondersteunen tijdens ontgifting. Drink 1-2 liter warm/heet water per dag; Drink een glas (versgep ... Ontgiften - Wikipedia ... . Drink 1-2 liter warm/heet water per dag; Drink een glas (versgeperste) groentesap voor elke maaltijd Een ontgifting mag nooit alleen worden gedaan. Er zijn allerlei gevaren aan verbonden, en je hebt misschien wel medische hulp nodig. Hoewel sommige mensen van plan zijn om helemaal alleen te ontgiften en 112 te bellen als het niet goed gaat, is dit geen veilig plan. Die ontgifting is specifiek gericht op diep gewortelde verontreinining van het lichaam met een serieuze belasting door bvb erg veel zware metalen of erg veel pesticiden enz. Dit komt het meest voor bij mensen die lange tijd gewerkt hebben in de chemie-, metaalsector, ed… of die lange tijd (ook in hun jeugd) aan veel pesticiden of vluchtige gassen zijn blootgesteld. Via een ontgifting van het lichaam, met andere woorden een verwijdering van overbodige stoffen, probeer je je lichaam te ontdoen van ballast. Tegelijkertijd kan je op die manier gewicht verliezen én gezonder worden. Men spreekt in dat geval ook wel van "detoxen" en een "detox dieet": letterlijk betekent dit ont-giften....

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Otterspeer
DIMENSIE
10,66 MB
BESTANDSNAAM
Een ontgifting.pdf

OMSCHRIJVING

Een schrijver zwerft door Brussel. Die stad was ooit de droom van zijn jeugd, nu is het de locatie van zijn hel. Zijn tochten worden dwaalwegen, zijn cirkels alsmaar kleiner. Hij wordt gevolgd door zijn engelbewaarder, zijn ideale lezer die meer van hem weet dan hij zelf.De schrijver wilde ooit de afschuwelijke waarheid onder woorden brengen, de volkomen zinloosheid van het leven. Nu ondergaat hij die waarheid en probeert hij er onderuit te komen. De engelbewaarder wil zich via een biografie ontgiften.In deze fascinerende roman schetst Willem Otterspeer op genadeloze wijze het laatste jaar van een schrijver, en de totale onttakeling van een schrijverschap. Een ontgifting is de intense evocatie van de knellende omhelzing van een biograaf en zijn onderwerp.

Wil je het boek lezen?Een ontgifting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Otterspeer. Lezen Een ontgifting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN