Held op zee

Held op zee - Micha Jacobs | Fthsonline.com

...evolking opgelucht. Even geen strijd. Maar niet voor lang: binnen vier jaar is het opnieuw oorlog, met Engeland ditmaal ... Vind helden zee op Marktplaats - juni 2020 ... . Listen to this episode from Scherpschutters on Spotify. Mark is avonturier, zeiler, roeier en gewoon een extreme gast. Een gewone jongen uit Wassenaar die ongewone dingen doet. Waarom doet hij die dingen? Uit welk hout is hij gesneden? En hoe gaat hij ermee om als de dood dichtbij komt? Hangend aan zijn masten en wachtend op de dood op de oceaan ging hij tot het uiterste. Scheveningen, Hilversum - De komende 12 weken is het nieuwe televisieprogramma 'Volvo Ocean Race: Helden op Zee' te z ... Held op zee | DVD'S | Brandweermansamshop.nl ... . Scheveningen, Hilversum - De komende 12 weken is het nieuwe televisieprogramma 'Volvo Ocean Race: Helden op Zee' te zien op RTL 7. Deze tv-serie volgt de Nederlandse zeilers tijdens de extreme zeilwedstrijd rond de wereld, die in oktober 2014 in het Spaanse Alicante van start ging. open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag . bekijk bezoek. Word een held op zee in het Reddingmuseum. den helder, Noord-Holland - Kun jij levens redden op zee? In Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en vaar je ......

INFORMATIE

AUTEUR
Micha Jacobs
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Held op zee.pdf

OMSCHRIJVING

In 2018 verbreekt Mark Slats, een timmerman uit Wassenaar, het wereldrecord oceaanroeien door in zijn eentje in slechts dertig dagen van de Canarische Eilanden naar de Caraïben te roeien. Daarvoor heeft hij nog nooit geroeid. Amper een halfjaar later start hij in de Golden Globe Race, de zwaarste non-stop solozeilwedstrijd rond de wereld zonder gps en moderne apparatuur aan boord. Die voltooit hij begin 2019 na 214 dagen alleen op zee.Wat veel mensen als gekkenwerk beschouwen, vindt Mark vooral "gaaf'. Als twintiger in Australië jaagt hij op wilde zwijnen en wint hij een kickbokstoernooi, waarna hij van het prijzengeld zijn eerste zeilboot koopt. Daarmee vaart hij, zonder enige zeilervaring, terug naar Nederland. Aan de haaien, piraten en stormen die hij onderweg tegenkomt, weet hij ternauwernood te ontkomen. Held op zee is het ongelooflijke verhaal van een onverschrokken man voor wie geen avontuur te groot is. Micha Jacobs (1980) is sinds 2008 verslaggever van weekblad Panorama. Daarnaast schrijft hij voor Playboy columns, recensies en interviews. Hij volgde Mark voor, tijdens en na de Golden Globe Race en voer hem halverwege bij Tasmanië tegemoet. Mede op basis van Marks dagboek schreef hij dit verhaal.

Wil je het boek lezen?Held op zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Micha Jacobs. Lezen Held op zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN