Het Bijeffect

Het Bijeffect - Ramon Hagedoorn | Fthsonline.com

...oord, en jij straks ook. Specificaties. ISBN-nummer: 9789492538710 ; Verschijningsdatum: 3/02/2020 ... Het Bijeffect door Ramon Hagedoorn - Boekhandel Douwes ... ... Het boek Het Bijeffect, geschreven door Ramon Hagedoorn, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 ENSCHEDE - Het gedwongen thuiszitten door de coronacrisis heeft een schoon bijeffect: heel Twente is aan het opruimen geslagen. Kringloopwinkels en TwenteMilieu merken het elke dag. Dat doet hij vooral op het terrein van jeugd en onderwijs en vooral voor gemeenten. Daarnaast gee ... Bijeffect: kijk met de bril van de imker naar organisaties ... . Dat doet hij vooral op het terrein van jeugd en onderwijs en vooral voor gemeenten. Daarnaast geeft hij regelmatig trainingen en lezingen over wat we van bijen kunnen leren als we gaan samenwerken. Binnenkort verschijnt zijn boek Het Bijeffect, leren samenwerken van bijen. Bestel Het Bijeffect van Ramon Hagedoorn. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Het Bijeffect' biedt praktische handvatten voor beter samenwerken. Wil jij weten hoe we de boel beter met elkaar kunnen regelen? Bijen hebben een antwoord, en jij straks ook. Biografie Ramon Hagedoorn is bestuurskundige en imker. Tijdens zijn studie kocht hij een bijenvolk en raakte hij meteen gefascineerd door de slimme samenwerking tussen bijen. Binnenkort verschijnt het boek Het Bijeffect, leren samenwerken van bijen. Auteur Ramon Hagedoorn geeft alvast een voorproefje. Hij gaat in op crisismanagement door bijen en door de imker. Het Bijeffect. Ramon Hagedoorn - Paperback / softback - 152 pagina's. Details Honingbijen vergaderen nooit, hebben geen verschillende afdelingen en evalueren hun werk niet. Toch is de opbrengst van hun werk glashelder: ze bestuiven bloemen. En dat doen ze met zijn allen, ogenschijnlijk zonder gemor. Boekpresentatie Het Bijeffect (Geannuleerd) Helaas is deze bijeenkomst geannuleerd in overeenstemming met de aangekondigde landelijke coronamaatregelen die gelden tot 1 juni 2020. Zie rijksoverheid.nl voor meer informatie. Houd isvw.nl in de gaten voor toekomstige evenementen rondom het boekHet Bijeffect. Het Bijeffect Leren samenwerken van bijen. Ramon Hagedoorn . Honingbijen vergaderen nooit, hebben geen verschillende afdelingen en evalueren hun werk niet. Toch is de opbrengst van hun werk glashelder: ze bestuiven bloemen. En dat doen ze met zijn allen, ogenschijnlijk zonder gemor. ... Deze stoffen zorgen er...

INFORMATIE

AUTEUR
Ramon Hagedoorn
DIMENSIE
5,13 MB
BESTANDSNAAM
Het Bijeffect.pdf

OMSCHRIJVING

Honingbijen vergaderen nooit, hebben geen verschillende afdelingen en evalueren hun werk niet. Toch is de opbrengst van hun werk glashelder: ze bestuiven bloemen. En dat doen ze met zijn allen, ogenschijnlijk zonder gemor.Honingbijen overleven al miljoenen jaren in volken van tienduizenden individuen. Wij mensen niet. Hoewel we beginners zijn in grootschalig samenwerken, doen we bijna niet anders meer. Volgens Ramon Hagedoorn zijn we er zelfs verslaafd aan. Dat is een risico, voor ons en voor onze omgeving. Een oplossing is om zaken (weer) in klein verband te gaan organiseren. Maar kan dat wel?Bestuderen van bijen biedt uitkomst. 'Het Bijeffect' biedt praktische handvatten voor beter samenwerken. Wil jij weten hoe we de boel beter met elkaar kunnen regelen? Bijen hebben een antwoord, en jij straks ook.

Wil je het boek lezen?Het Bijeffect in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ramon Hagedoorn. Lezen Het Bijeffect Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN