Lucky Harbor-pakket

Lucky Harbor-pakket - Jill Shalvis | Fthsonline.com

...besluiten de zussen elkaar te ontmoeten, voor het eerst sinds vijf jaar ... Jill Shalvis | Boeken ... ... 2 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop bing op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig bing Er is een onbekende fout opgetreden. Ga naar de homepage, terug naar de vorige pagina, of probeer het later opnieuw. Lucky Harbor 10 - Zeeën van liefde €6.99. Midway €15.99. De herberg van Sunset Harbor 2 - Voor altijd en eeuwig (De herberg van Sunset Harbor - Boek 2) €3.99. ... Lucky Harbor-pakket €20. HQN Roman 128 - Wind in de zeilen A ... Bureau ISBN - De zussen van Lucky Harbor ... .99. ... Lucky Harbor-pakket €20. HQN Roman 128 - Wind in de zeilen Alle boeken van Jill Shalvis bij paagman.nl. Lucky Harbor-pakket, Compleet in de wolken - Lucky Harbor Resort, Flirt voor even, ... De halfzussen Maddy, Tara en Chloe hebben elkaar al heel lang niet gezien als plotseling hun moeder overlijdt. Hun gezamenlijke erfenis blijkt te bestaan uit een bouwvallig resort in het pittoreske kustplaatsje Lucky Harbor. Maddy is gelijk verkocht als ze het resort ziet en wil het dolgraag renoveren om er een nieuw leven te beginnen. Maar dit avontuur kan ze niet in haar eentje aangaan ... Boeken over Jill Shalvis bij De Slegte. Meer dan 37 (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 1,99 Fnac: Deel 4, Compleet in de wolken, Jill Shalvis, Titia Van Schaik". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Lucky Harbor-pakket. Jill Shalvis. €20,00. 2019 (0) Bestellen. Informatie. Een ongetemde blondine ; Wilde ideeën ; Verborgen vamp (3-in-1) (e-book) Jill Shalvis. €5,99. 2016 (0) Bestellen. Informatie. Lucky Harbor resort / Liefde in de steigers (e-book) Jill Shalvis. €3,49. 2016 (0) Bestellen. Informatie. Zoenen in het zand (e-book) Jill ... Klik en zie welke winkel de beste prijs voor steigers aanbied. Chef-kok Quinn Weller heeft eindelijk haar leven weer op orde, nadat ze haar zus verloor bij een auto-ongeluk. Op het eerste gezicht heeft ze alles wat ze wil: een liefhebbende familie, een droombaan in een van de beste restaurants in LA en een leuke vriend. Dus waarom voelt ze zich dan zo leeg, alsof er een deel van haar ontbreekt? Quinn krijgt deels antwoord op die vraag wanneer een advocaat ... Lucky Harbor-pakket Jill Shalvis. 20, 00. Systema Simon De Waal. 21, 99. Walden Henry David... 24, 99. De Fluisterman Alex North. 13, 99. De fluisterman Alex North. 20, 99. Een soort ding Martin De Jong. 18, 00....

INFORMATIE

AUTEUR
Jill Shalvis
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Lucky Harbor-pakket.pdf

OMSCHRIJVING

De halfzussen Maddy, Tara en Chloe hebben elkaar al heel lang niet gezien als plotseling hun moeder overlijdt. Hun gezamenlijke erfenis blijkt te bestaan uit een bouwvallig resort in het pittoreske kustplaatsje Lucky Harbor.Maddy is gelijk verkocht als ze het resort ziet en wil hetdolgraag renoveren om er een nieuw leven te beginnen. Maar dit avontuur kan ze niet in haar eentje aangaan; daarvoor zal ze eerst haar zussen moeten zien te overtuigen...Lucky Harbor is een hartverwarmende en met veel vaart geschreven feelgoodserie waarin New York Times-bestsellerauteurJill Shalvis de lezers meeneemt naar een klein plaatsje aan zee. Heerlijke boeken om te binge-lezen!

Wil je het boek lezen?Lucky Harbor-pakket in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jill Shalvis. Lezen Lucky Harbor-pakket Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN