Een vrouw apart. En de stad

Een vrouw apart. En de stad - Vivian Gornick | Fthsonline.com

...ge ontmoetingen, de steeds veranderende vriendschappen en de voortdurende worstelingen, die net zo hardnekkig zijn als het gevoel dat er elders een beter feestje is waar ... Een vrouw apart. En de stad - De online boekenwinkel ... ... ... Een vrouw apart. En de stad is het verhaal van een vrouw die kiest voor een ongebonden en onafhankelijk bestaan, met alleen literatuur en de stad als constante metgezellen. Gornick beschrijft het ritme van de stad, de toevallige ontmoetingen, de steeds veranderende vriendschappen en de voortdurende worstelingen, die net zo hardnekkig zijn als het gevoel … Nu in de winkel: Vivian Gornicks Een vrouw apart.En de stad. Een memoir (vertaling Caroline Meijer). Wij brengen een fragment. Een vrouw apart. En de stad is het verhaal van een vrouw die kiest voor een ongebonden en o ... Tzum | Recensie: Vivian Gornick - Een vrouw apart. En de ... ... .En de stad. Een memoir (vertaling Caroline Meijer). Wij brengen een fragment. Een vrouw apart. En de stad is het verhaal van een vrouw die kiest voor een ongebonden en onafhankelijk bestaan, met alleen literatuur en de stad als constante metgezellen. Gornick beschrijft het ritme van de stad, de toevallige ontmoetingen, de steeds veranderende ... 'Een vrouw apart. En de stad' door Vivian Gornick - Onze prijs: €20,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Een vrouw apart. En de stad is het verhaal van een vrouw die kiest voor een ongebonden en onafhankelijk bestaan, met alleen literatuur en de stad als constante metgezellen. Gornick beschrijft het ritme van de stad, de toevallige ontmoetingen, de steeds veranderende vriendschappen en de voortdurende worstelingen, die net zo hardnekkig zijn als het gevoel dat er elders een beter feestje is waar ... Van de New Yorkse schrijver en journalist Vivian Gornick is haar boek The Odd Woman and The City.A memoir uit 2015, onlangs ook in Nederland verschenen.Het is door Caroline Meijer vertaald onder de titel Een vrouw apart. En de stad. Een memoir.Het boek is genoemd naar een roman van de Engelse schrijver George Gissing (1857 -1903 ), The Odd Women. ... Een vrouw apart. En de stad is het verhaal van een v...

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian Gornick
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
Een vrouw apart. En de stad.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrouw apart. En de stad is het verhaal van een vrouw die kiest voor een ongebonden en onafhankelijk bestaan, met alleen literatuur en de stad als constante metgezellen. Gornick beschrijft het ritme van de stad, de toevallige ontmoetingen, de steeds veranderende vriendschappen en de voortdurende worstelingen, die net zo hardnekkig zijn als het gevoel dat er elders een beter feestje is waar je niet voor bent uitgenodigd. De rode draad in het boek wordt gevormd door de gesprekken met Leonard, een homoseksuele vriend die scherp op zijn eigen ongelukkige leven reflecteert. Deze vriendschap heeft "meer licht geworpen op de raadselachtige aard van intermenselijke relaties' dan welke intieme band in haar leven ook. De gesprekken tussen Leonard en Vivian zijn als een Grieks koor bij de stroom van ontmoetingen met portiers, groentemannen, travestieten, kennissen en buren. Met deze memoir brak Gornick in 2015 eindelijk door bij het grote publiek. Ze is een van de beste denkers die Amerika heeft voortgebracht. Niemand is scherper dan zij in het oproepen van het grootsteedse bestaan en het bespiegelen over feminisme en literatuur.

Wil je het boek lezen?Een vrouw apart. En de stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian Gornick. Lezen Een vrouw apart. En de stad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN