Innerlijk pelgrimeren

Innerlijk pelgrimeren - Chr. De Vries | Fthsonline.com

...7 NUR: 720. Prijs: € 19,50 Dit artikel bestellen ... EnerVie Schrijfatelier ... . Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Workshop Innerlijk Pelgrimeren: Datum: donderdag 31 augustus Tijd: 20.00-22.00 uur Locatie: Stationsweg, Scherpenzeel Prijs: € 10,00 Meenemen: pen en papier Aanmelding: via contactformulier Schrijftalent is voor deelname aan dit schrijfprogramma niet nodig, wel enthousiasme en de bereidheid om met aandacht te schrijven. Lees:reacties Innerlijk pelgrimeren schrijvend o ... home - Shodo ... . Lees:reacties Innerlijk pelgrimeren schrijvend op weg naar je hart. Christine de Vries Contact auteur. Koop dit boek! ingenaaid: € 19,50: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-90-77408-82-7, geïllustreerd, 160 blz., maart 2011 Formaat: 24,0 (h) x 17,0 (b) x 1,1 (d) cm. Gewicht: 380 gram ... Innerlijk pelgrimeren Geregeld zijn er avonden 'Innerlijk pelgrimeren' in de Open Hof. We beginnen met koffie en thee (om 19.45 uur), daarna gaan we aan de slag rond een thema (lichaamswerk, mediteren, schrijven en/of tekenen, lopen door het labyrint, gesprek met elkaar). 'Innerlijk pelgrimeren, schrijvend op weg naar je hart' door Christine de Vries - Onze prijs: €19,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Vergelijken - Innerlijk pelgrimeren - Boek Christine de Vries (9077408827) (1993) ISBN: 9789077408827 - Het Boek Innerlijk pelgrimeren (9077408827) geschreven door Christine de Vries bestel je op bruna.nl! Met dit boek als reisgids ga je op een… In het boek Innerlijk Pelgrimeren wordt geadviseerd om in een multomap of ringband te werken, maar dat werkt toch niet voor mij. Het meenemen van een map of losse velletjes in mijn tas vind ik niet prettig en dus koos ik voor een mooi schrift op A4-formaat. Vanaf maart 2013: Innerlijk pelgrimeren Na de start van de basiscursus dagboekschrijven "Luisteren naar je pen" in mei 2012, komt er nu een vervolg! Vanaf maart van 2013 biedt EnerVie Schrijfatelier de cursus "Innerlijk pelgrimeren" aan. In deze creatieve schrijfcursus ga je - alleen en samen met anderen - op reis naar je hart. Innerlijk pelgrimeren. Zo heet het nieuwe programma dat start op 28 februari. Je maakt een pelgrimstocht - niet naar Rome of Santiago de Compostela, maar naar binnen, een innerlijke reis. Voorproefje in een introductieworkshop op 31 januari. Innerlijk pelgrimeren Christine de Vries Webshop A3 boeken. Innerlijk pelgrimeren - schrijvend op weg naar je hart - Christine de Vries. Eigenliefde Coaching Schrijven Lezen Santiago De Compostela. Bestel Innerlijk pelgrimeren van Christine de Vries. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Innerlijk pelgrimeren Pelgrimeren is een tocht maken naar een plek van spiritueel belang. Veel pelgrims komen onderweg weer in contact met zichzelf en ontdekken waar het in hun leven echt om draait. 'De weg is het doel' wordt vaak gezegd. Er zijn verschillende manieren om een pelgrimstocht te m...

INFORMATIE

AUTEUR
Chr. De Vries
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
Innerlijk pelgrimeren.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Je brengt jezelf in beweging door het kilometerschrijven, de verbeelding en waarachtig waarnemen. Onderweg is er aandacht voor thema’s als verdwalen, reisgenoten, dromen, bagage, eenzaamheid, symbolen, hoge toppen en diepe dalen. Je overgeven aan dat wat zich onderweg aandient is een basale oefening die elke pelgrim met vallen en opstaan, met verzet of overgave onderweg zal oefenen. Net als in het labyrint is er voor de innerlijke pelgrim maar één weg te gaan. Elke kilometer die je schrijft, iedere excursie die je onderneemt, elke levensvraag waarop je reflecteert en ieder moment waarop jij je laat verwonderen zijn stappen die je als innerlijke pelgrim zet op de weg naar jouw hart. Gaandeweg leer je jezelf weer open te stellen voor de taal van je hart, te luisteren naar de zachte fluisteringen en je te laven aan de bron van rust, vrede en wijsheid. En dan kom je weer thuis bij jezelf. Christine de Vries geeft sinds 1993 cursussen dagboekschrijven, die zij zelf heeft ontwikkeld. Hierbij staat niet het eindproduct maar het creatieve schrijfproces centraal, met aandacht voor persoonlijke en spirituele groei en zingeving. Eerder schreef zij onder meer ‘Dagboek als spiegel, een handboek vol inspiratie’ en de Shodo-schrijfboekjes ‘Open zinnen’ en ‘Clusters’.

Wil je het boek lezen?Innerlijk pelgrimeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chr. De Vries. Lezen Innerlijk pelgrimeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN