Liedjes van weleer

Liedjes van weleer - Marcel Visser | Fthsonline.com

...s van weleer met bijbehorende cd neemt u mee terug naar de tijd van toen met maar liefst 24 klassiekers ... Liedjes van weleer bij BBNC Shop - boeken, eBooks ... ... . Door de aanstekelijke liedjes, sfeervol geïllustreerde pagina's en duidelijk leesbare liedteksten is dit een ideaal cadeau voor vader, moeder, opa of oma. En ook voor hen die de klassiekers van weleer weten te waarderen. Willy Alberti - Aan De Voet Van Die Ouwe Wester (" Van Levenslied Tot Opera" uit 1972) - Duration: 5:38. CNR Nostalgia 9,447 views Samenvatting "Liedjes van weleer" met bijbehorende cd neemt u mee terug naa ... Liedjes van weleer - webcat.hostedwise.nl ... . CNR Nostalgia 9,447 views Samenvatting "Liedjes van weleer" met bijbehorende cd neemt u mee terug naar de tijd van toen met maar liefst 24 klassiekers. Nederlandstalig werk van onder anderen Wim Sonneveld, Willy Alberti en Johnny Jordaan en voor extra variatie zorgen enkele liedjes in het Duits en Engels, plus volksliedjes in het Zuid-Afrikaans en uit het voormalig Nederlands-Indië. Kent u de liedjes nog van vroeger? Ze werden gezongen bij de afwas, op school of met Koninginnedag. Vooral de patriottische liedjes komen nu wat bombastisch over maar in die tijd zong je ze uit volle borst mee. Onder een lied verstaan wij een tekst die gepaard gaat met muziek en dus gezongen kan worden. Liedjes van weleer combineert geschreven tekst en foto's met muziek op CD. Leuk om het boek door te bladeren en de veelal zwart-wit foto's van vroeger te zien van de artiesten en bijzonderheden over hen te lezen...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Visser
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
Liedjes van weleer.pdf

OMSCHRIJVING

"Liedjes van weleer" met bijbehorende cd neemt u mee terug naar de tijd van toen met maar liefst 24 klassiekers. Nederlandstalig werk van onder anderen Wim Sonneveld, Willy Alberti en Johnny Jordaan en voor extra variatie zorgen enkele liedjes in het Duits en Engels, plus volksliedjes in het Zuid-Afrikaans en uit het voormalig Nederlands-Indië. In het boek zijn de liedteksten duidelijk terug te lezen op de rijk geïllustreerde pagina's die nostalgische sfeer ademen. Daarnaast worden zeven grote artiesten van die tijd extra uitgelicht op aparte profielpagina's. "Liedjes van weleer" haalt de nostalgische sfeer van toen terug naar nu. Het ideale cadeau voor vader, moeder, opa of oma, maar ook voor hen die de klassiekers van weleer weten te waarderen. Meezingen gegarandeerd!

Wil je het boek lezen?Liedjes van weleer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Visser. Lezen Liedjes van weleer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN