Mindfulness werkboek

Mindfulness werkboek - David Dewulf | Fthsonline.com

.... Op deze manier kun jij optimaal het geluk van je leven in handen nemen ... Mindfulness werkboek - David Dewulf | 9789401451758 ... ... . Dit praktische werkboek biedt een programma van acht weken waarin je leert je aandacht weer te richten. Dit boek presenteert het door Jon Kabat-Zinn ontwikkelde programma voor Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) als toegankelijke handleiding. Het is een werkboek met eenvoudige oefeningen om via mindfulness je stress, angst en pijn te verlichten. Mindfulness en stressreductie is bedoeld voor iedereen die leeft met s ... bol.com | Mindfulness werkboek, David Dewulf ... ... . Mindfulness en stressreductie is bedoeld voor iedereen die leeft met stress, angst, pijn of ziekte. Met mindfulness kan je een nieuwe kracht ontdekken die je bijstaat in je leven, ook in de moeilijkste momenten. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te voorkomen. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, een heldere focus en emotionele intelligentie. Mindfulness blijft erg populair. David Dewulf, een van de grondleggers van mindfulness in de Lage Landen, geeft in dit praktische werkboek een erg toegankelijke introductie. Het Mindfulness werkboek leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te voorkomen. Het combineert daarvoor op een unieke manier mindfulness met Werkboek mindfulness (Paperback). Het begrip Mindfulness wordt vaak omhuld door een vage sluier van abstracte begrippen.Maar wat is mindful zijn nu... Ontvang gratis het e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie. Het e-book bevat het eerste hoofdstuk van de 8 weekse MBSR mindfulnesstraining. Theorie over mindfulness en de automatische piloot; Tips om direct zelf aan de slag te gaan; 5 oefeningen, inclusief een audiobegeleiding van 34...

INFORMATIE

AUTEUR
David Dewulf
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
Mindfulness werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met mindfulness kan je een nieuwe kracht ontdekken die je bijstaat in je leven, ook in de moeilijkste momenten. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te voorkomen. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, een heldere focus en emotionele intelligentie. Dit boek combineert op een unieke manier mindfulness met sleutelelementen uit de positieve en cognitieve psychologie en Mind/Body Medicine. Zo kan jij optimaal het geluk van je leven in handen nemen. Werkboek met tal van oefeningen en acht gratis downloads.Meer boeken van David Dewulf.

Wil je het boek lezen?Mindfulness werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Dewulf. Lezen Mindfulness werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN