Wij geloven

Wij geloven - Bram van de Beek | Fthsonline.com

...len ons best doen voor onze klanten, voor onze onderneming en natuurlijk ook voor onze planeet ... Wat geloven wij | Gereformeerde Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht ... . Wat wij geloven Wie is God? Wij geloven dat er één God is. Dit weten wij uit de Bijbel. De Bijbel is het Woord van God. Daarin maakt God Zich bekend aan ons. De Bijbel is betrouwbaar. God is geen kracht, maar een geestelijk Wezen. Dat Goddelijke Wezen is totaal anders dan wij menselijke wezens. Mensen hebben kenmerken die bij hen horen. Wij geloven van Bram van de Beek en Herwi Rikhof is een inspirerend theologisch boek over de ... Wat wij geloven - gergemmoerkapelle.nl ... . Wij geloven van Bram van de Beek en Herwi Rikhof is een inspirerend theologisch boek over de hoofdlijnen van het christelijk geloof. De belijdenis van Nicea/Constantinopel is de meest klassieke samenvatting van het christelijk geloof. Het is ook de belijdenis die door vrijwel alle kerken in het Oosten en het Westen wordt erkend. Wij geloven In de rubriek Wij geloven! behandelen we kernwoorden uit de gereformeerde geloofsleer. Te denken valt aan woorden als roeping, wedergeboorte en doop. Wij geloven dat de Bijbel het middel is waardoor God tot ons allen spreekt. In de Bijbel maakt de Heere Zichzelf aan ons bekend en maakt Hij ons duidelijk wat Zijn wil is. In de Bijbel laat God Zich kennen als de drieënige God; als Vader, Zoon en Heilige Geest....

INFORMATIE

AUTEUR
Bram van de Beek
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
Wij geloven.pdf

OMSCHRIJVING

Wij geloven van Bram van de Beek en Herwi Rikhof is een inspirerend theologisch boek over de hoofdlijnen van het christelijk geloof. De belijdenis van Nicea/Constantinopel is de meest klassieke samenvatting van het christelijk geloof. Het is ook de belijdenis die door vrijwel alle kerken in het Oosten en het Westen wordt erkend. Bram van de Beek en Herwi Rikhof leggen deze belijdenis uit vanuit hun eigen traditie, respectievelijk de protestantse en de rooms-katholieke. Ze vinden vooral veel wat hen bindt, waarbij de verschillen alleen nuances zijn. Een inspirerend en uitdagend boek, waaruit de diepe overtuiging spreekt dat de kerk één is.

Wil je het boek lezen?Wij geloven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bram van de Beek. Lezen Wij geloven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN