Als je een prille zwangerschap verliest

Als je een prille zwangerschap verliest - Bernard Spitz | Fthsonline.com

...t in een miskraam. De impact ervan wordt door de buitenwereld echter vaak onderschat ... Als je een prille zwangerschap verliest - B. Spitz ... ... . Veel ouders hebben het namelijk moeilijk om hun verlies te verwerken. Fnac: Als je een prille zwangerschap verliest, B. Spitz, Bernard, Manu". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Als je het niet weet, kan je er niets mee. In zo'n situatie kan het zomaar zijn, dat het verlies van een kind in de zwangerschap speelt. Bij je cliënt of in de generatie vóór hem of haar. Maar goed, als je dat niet w ... Als je een prille zwangerschap verliest, Bernard Spitz ... ... . Bij je cliënt of in de generatie vóór hem of haar. Maar goed, als je dat niet weet, dan kun je er ook niks mee. En als je wél weet dat er een miskraam of abortus was, maar als je niet weet wat je dan ... Als je een prille zwangerschap verliest is een boek van B. Spitz. ISBN 9789020988413 Koop bij Gebr. Koster voor 19,99 euro Als je een prille zwangerschap verliest (nl) Bernard Spitz. Manu Keirse. Annemie Vandermeulen. Books by the same author(s) Kinderen helpen bij verlies (nl) Subtitle: Een boek voor iedereen die van kinderen houdt. Manu Keirse. Price: € 19,99: Mijn moeder (nl) Subtitle: Steeds dichterbij. Leo Fijen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bernard Spitz
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
Als je een prille zwangerschap verliest.pdf

OMSCHRIJVING

Dit unieke boek brengt de expertise van een vrouwenarts, een psycholoog en een sociaal verpleegkundige samen.;;;In deze herwerking van Omgaan met een miskraam komen een vrouwenarts, een psycholoog en een sociaal verpleegkundige aan het woord. Zij behandelen openhartig en toegankelijk alle medische en psychologische vragen die met een miskraam gepaard gaan.Bijna een op de vier zwangerschappen eindigt in een miskraam. De impact ervan wordt door de buitenwereld echter vaak onderschat. Veel ouders hebben het namelijk moeilijk om hun verlies te verwerken. Want hoe rouw je om een kindje dat je nooit echt hebt gekend? En hoe ga je om met de angst dat het bij een volgende zwangerschap misschien weer fout kan gaan? Dit unieke boek brengt de expertise van een vrouwenarts, een psycholoog en een sociaal verpleegkundige samen. Zij beantwoorden op een toegankelijke manier alle medische en psychologische vragen die met een miskraam gepaard gaan. Ook laten zij mensen aan het woord die hun ongeboren kind verloren hebben. Hun getuigenissen bieden lotgenoten herkenning, inzicht en steun.

Wil je het boek lezen?Als je een prille zwangerschap verliest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernard Spitz. Lezen Als je een prille zwangerschap verliest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN