De grootste ettertjes van de wereld 3

De grootste ettertjes van de wereld 3 - David Walliams | Fthsonline.com

...om naar je boekenkast te gaan ... nóg meer grootste ettertjes van de wereld! De grootste ettertjes van de wereld 3 ... De grootste ettertjes van de wereld [recensie] ... . Een nieuw hilarisch boek van meester-ettertjes David Walliams en Tony Ross. Voor kleine en grote ettertjes vanaf 8 jaar. Net wanneer je dacht dat het weer veilig was om naar je boekenkast te gaan ... nóg meer grootste ettertjes van de wereld! De bekende komiek en kinderboekenschrijver David Walliams wordt in de Britse pers al vergeleken met de grote meester Roald Dahl. 'Oma Boef', 'Papa Bandiet'* en 'Tante Troela' zijn enkele van zijn bekende boeken, evenals de serie 'De Grootste ... bol.com | De grootste ettertjes van de wereld, David ... ... . 'Oma Boef', 'Papa Bandiet'* en 'Tante Troela' zijn enkele van zijn bekende boeken, evenals de serie 'De Grootste Ettertjes van de Wereld' waarin dit het derde deel is. De grootste ettertjes van de wereld. Komt dat zien, komt dat zien! Vijf jakkie jongens en vijf monsterlijke meisjes! Zoals Sofia Sofa, een meisje dat zo dol is op sofahangen en tv-kijken dat ze in een sofa verandert. En Kwijlende Kwinten, een jongen die tijdens een schooluitstapje vreselijk in de problemen komt door al zijn gekwijl. De grootste ettertjes ...

INFORMATIE

AUTEUR
David Walliams
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
De grootste ettertjes van de wereld 3.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuw hilarisch boek van meester-ettertjes David Walliams en Tony Ross. Voor kleine en grote ettertjes vanaf 8 jaar.Net wanneer je dacht dat het weer veilig was om naar je boekenkast te gaan ... nog meer grootste ettertjes van de wereld! Maak kennis met Schreeuwlelijk Sabriana, Blaaskaak Barnabus, Verwaande Valentijn en Bazige Bonny - of wees verstandig en blijf zo ver mogelijk uit hun buurt. Laatste waarschuwing: dit zijn de etterigste ettertjes ooit!

Wil je het boek lezen?De grootste ettertjes van de wereld 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Walliams. Lezen De grootste ettertjes van de wereld 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN