Handboek engelentherapie

Handboek engelentherapie - Doreen Virtue | Fthsonline.com

...elentherapie. Ik vind het geweldig om Doreen te 'horen' vertellen over engelen en hoe je dit in jouw leven kunt verwelkomen ... Handboek Engelentherapie | Download [Pdf]/[ePub] eBook ... . Ik leer zelf bewust te zijn van mijn engelen, gidsen, de liefdevolle intenties van het universum etc. Ik leer ook dat het allemaal verbonden is met elkaar en dat we dus één zijn. Handboek Engelentherapie geeft de lezer inzicht in welke engelen je aan kunt spreken en wanneer; hoe je familie en vrienden in nood kunt helpen en hoe je de tekenen kunt herkennen dat je boodschap gehoord wordt.Doreen Virtue geeft al sinds 1997 les in engelentherapie en heeft in die tijd duizenden mensen in contact gebracht met de ... Handboek Engelentherapie | Doreen Virtue | 9789022562246 ... .Doreen Virtue geeft al sinds 1997 les in engelentherapie en heeft in die tijd duizenden mensen in contact gebracht met de engelen en aartsengelen. 'Handboek engelentherapie' door Doreen Virtue - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Lees „Handboek engelentherapie" door Doreen Virtue verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Handboek engelentherapie geeft de lezer inzicht in welke engelen je aan kunt spreken en wanneer; hoe je familie en vrien... Handboek engelentherapie geeft de lezer inzicht in welke engelen je aan kunt spreken en wanneer; hoe je familie en vrienden in nood kunt helpen en ho...

INFORMATIE

AUTEUR
Doreen Virtue
DIMENSIE
4,99 MB
BESTANDSNAAM
Handboek engelentherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek engelentherapie geeft de lezer inzicht in welke engelen je aan kunt spreken en wanneer; hoe je familie en vrienden in nood kunt helpen en hoe je de tekenen kunt herkennen dat je boodschap gehoord wordt. Doreen Virtue geeft al sinds 1997 les in engelentherapie en heeft in die tijd duizenden mensen in contact gebracht met de engelen en aartsengelen. Met hulp van de engelen heeft ze haar lezers en toehoorders geleerd zichzelf en anderen te healen en psychisch te begeleiden. Op veler verzoek heeft Doreen eindelijk haar ideeën, geheimen, lessen en oefeningen samengebracht in deze praktische gids. Dit handboek is onmisbaar als naslagwerk, of je nu een professionele healer bent, of een leek die meer wil doen met zijn of haar spirituele gaven.

Wil je het boek lezen?Handboek engelentherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doreen Virtue. Lezen Handboek engelentherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN