Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel

Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel - Jorn Pinske | Fthsonline.com

...etunnel (Boek) Top; Boek Nederlands. Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel ... Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en ... ... . Jörn Pinske (auteur) +1 × ... Praktisch handboek plantenkas, serre, ... Hallo! Op zoek naar een Praktisch handboek plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel-boek geschreven door auteur none? Registreer u op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be en download ... een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van verse groenten en kruiden van ... Een serre of plantenkas in de tuin is de droom van heel wat hobbytuiniers. Maar hoe begin je eraan? ... Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en ... ... ... Een serre of plantenkas in de tuin is de droom van heel wat hobbytuiniers. Maar hoe begin je eraan? Waarop moet je letten als je een plantenkas wilt bouwen of inrichten? Hoe zorg je voor de optimale verwarming, verluchting en belichting? En waarmee moet je rekening houden als je groenten, kruiden of planten wilt kweken in een kas in plaats van in de volle grond? Praktisch handboek plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel. 9789044751413 Praktisch handboek plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel. Een serre of plantenkas in de tuin is de droom van heel wat hobbytuiniers. Maar hoe begin je Boek cover Praktisch handboek serre en plantenkas van J. Pinske Hardcover. Koop nu Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Bestel Praktisch handboek plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel Jörn Pinske Trudi Woerdeman...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorn Pinske
DIMENSIE
12,49 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel.pdf

OMSCHRIJVING

Een serre of plantenkas in de tuin is de droom van heel wat hobbytuiniers. Maar hoe begint u eraan? Waarop moet u letten als u een plantenkas wilt bouwen of inrichten? Hoe zorgt u voor de optimale verwarming, verluchting en belichting? En waarmee moet u rekening houden als u groenten, kruiden of planten wilt kweken in een kas in plaats van in de volle grond? Dit complete handboek geeft een duidelijk en deskundig antwoord op al uw vragen over serres en plantenkassen, van de technische aspecten van de kas tot de juiste verzorging van uw groenten of planten. Bovendien komen ook de populaire, kleinere kweekbakken en folietunnels uitgebreid aan bod. Kortom, een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van verse groenten en kruiden van eigen kweek! Jörn Pinske is gediplomeerd tuinder en begon zijn carrière bij de oudste orchideeënkwekerij van Duitsland. Ondertussen zit hij al meer dan 30 jaar in het vak en heeft hij verschillende tuinboeken op zijn naam staan. Hij schrijft ook geregeld voor vaktijdschriften.

Wil je het boek lezen?Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorn Pinske. Lezen Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN