100 Mocktails

100 Mocktails - Hilde Deweer | Fthsonline.com

...ld, morgen in huis Bestel 100 Mocktails van Hilde Deweer ... Mocktails: 12 heerlijke en alcoholvrije drankjes - Libelle ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wil jij onze mocktails kunnen aanbieden in jouw restaurant, bar of club? Stuur ons dan een bericht door onderstaand formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. The Mocktails. 06 14 43 48 96. [email protected] Van der Giessenweg 4. 2921 LP Krimpen aan den IJssel. Zwanger zijn en alcohol is een big no-no, maar dat bet ... 100 Mocktails, Hilde Deweer - Paperback - 9789022333792 ... ... . Zwanger zijn en alcohol is een big no-no, maar dat betekent niet dat je geen mogelijkheid hebt om te genieten. Dit zijn de 8 lekkerste mocktail recepten. 100 mocktails; Lees een stukje uit het boek. 100 mocktails 0% alcohol, 100% smaak Hilde Deweer. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... 100 Mocktails. Mocktails, of alcoholvrije cocktails, zijn aan een revival toe: uit gezondheidsoverwegingen, om de bobs en de niet-drinkers zoal...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Deweer
DIMENSIE
5,7 MB
BESTANDSNAAM
100 Mocktails.pdf

OMSCHRIJVING

Mocktails, of alcoholvrije cocktails, zijn aan een revival toe: uit gezondheidsoverwegingen, om de bobs en de niet-drinkers zoals zwangere vrouwen een ruimer aanbod te geven, of gewoonweg omdat ze lekker zijn. Tegenwoordig is het trendy om de combinatie alcoholvrij én smaakvol in de picture te zetten en op een creatieve manier in te vullen: met verse groentesappen, zelfgemaakte limonades en siropen, onverwachte kruiden... Toch zijn de mocktails in dit boek gemaakt op basis van ingrediënten die courant verkrijgbaar zijn. Er is geen kennis van mixology vereist en er komen geen speciale technieken of benodigdheden aan te pas.In dit boek serveert Hilde Deweer, culinair redacteur en echte foodie, je 100 verrassende en originele mocktails, opgedeeld in de volgende rubrieken: sweet, sour, frozen, munch, veggie, bitter, spicy, creamy, hot stuff, beer, coffee en tea. Voor elk wat wils. Daarbovenop geeft ze je de recepten van 15 basissiropen en 5 limonades waarmee je ook zelf creatief aan de slag kunt.

Wil je het boek lezen?100 Mocktails in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Deweer. Lezen 100 Mocktails Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN