Alle(r) gekste plekken van Nederland

Alle(r) gekste plekken van Nederland - Jeroen van der Spek | Fthsonline.com

...book om te kijken wat zij van een weekendje weg vinden ... De Ultieme Top-10 Mooie Plekken In Nederland! (vakantie tips!) ... . Laat ook gerust bij de reacties achter waar jij het meest van genoten hebt, of als jij een plaats kent die er absoluut tussen moet staan. Alles van Jeroen van der Spek Samenvatting Dat Nederland niet saai en aangeharkt is maar juist rijk aan bizarre en bijzondere plekken heeft Jeroen van der Spek bewezen in het succesvolle boek De gekste plek van Nederland. Vergelijkbare Lijstjes. 2. De Krater van Derweze All ... Alle(r) gekste plekken van Nederland - NRC Webwinkel ... . Vergelijkbare Lijstjes. 2. De Krater van Derweze Alle(r) gekste plekken van Nederland is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Alle(r) gekste plekken van Nederland PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Alle(r) gekste plekken van Nederland Nederland saai en aangeharkt? Alle gekste plekken van Nederland bewijst het tegendeel. Dit boek neemt je mee naar 222 bizarre en ongerijmde locaties in ons land: van de Hobbitsauna tot de landingsbaan voor buitenaardse culturen en van het Grafstenenpad tot de Indoorvisrivier. Well is in 2010 verkozen tot het leukste dorp van Limburg. De camperplaatsen liggen tussen de Maas en het natuurgebied De Maasduinen. Een rustige camperplek midden in de natuur! Op het terrein van het Dagstrand kunt u gebruik maken het water en van de toiletten. In de zomer komt er een bakker broodjes brengen. Je betaald ongeveer €8 euro per ... de gekste plek van Nederland Posts. Uitgelicht september 01, 2017 De doorkijksluis. Zelf een gekke plek gespot? Deel je locatie op deze blog! Een skatehal in een voormalige kerk, een indoor camping in een oude garage* en een hotel in een vroegere bolletjesbajes*: Nederlanders zijn gek op hergebruik....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen van der Spek
DIMENSIE
3,63 MB
BESTANDSNAAM
Alle(r) gekste plekken van Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland saai en aangeharkt? Alle gekste plekken van Nederland bewijst het tegendeel. Dit boek neemt je mee naar 222 bizarre en ongerijmde locaties in ons land: van de Hobbitsauna tot de landingsbaan voor buitenaardse culturen en van het Grafstenenpad tot de Indoorvisrivier. Jeroen van der Spek maakte een fascinerende selectie van immense zelfbouwprojecten, masochistische doe-attracties en kunstwerken die met hun omgeving vloeken. Plekken die niet alleen een omweg waard zijn, maar ook stuk voor stuk goed zijn voor een bijzonder verhaal. Zet je tent neer op de Afsluitdijk, wacht op de bus in het Doodshoofd of maak kennis met het beroemdste bordeel uit de Tour de France, Sauna Diana. "Ongewoon leuk. Een van de meest inspirerende reisgidsen die wij ooit lazen.' – NRC "Een gekke plek, oké. Maar hoe mooi kan het zijn?' – Ivo Niehe in de TVshowJeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, Nederlandkenner bij uitstek en fotograaf. Hij heeft inmiddels een t1ental boeken op zijn naam staan.

Wil je het boek lezen?Alle(r) gekste plekken van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen van der Spek. Lezen Alle(r) gekste plekken van Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN