Autisme Gesprekskaarten

Autisme Gesprekskaarten - Tamara Luijer | Fthsonline.com

... gerichte kennis om de leerling beter te kunnen ondersteunen binnen het onderwijsproces en vermindert de handelingsverlegenheid ... 'Ass je t mij vraagt….' coachingskaarten | Leven met autisme ... . Autisme Gesprekskaarten | ISBN 9789492525840 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Autisme Gesprekskaarten, geschreven door Tamara Luijer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Mireille en Marjolein komen graag bij je langs om met de gesprekskaarten in gesprek te gaan. Of wil je gewoon meer weten ov ... AUTISME GESPREKSKAARTEN - Onderwijsdatabank ... .95 Mireille en Marjolein komen graag bij je langs om met de gesprekskaarten in gesprek te gaan. Of wil je gewoon meer weten over de gesprekskaarten of over het werken met ondersteuningsplannen, neem dan contact op met Marjolein Herps (mail naar [email protected] of bel 06 22810531). 100 Gesprekskaarten, verdeeld over 2 doosjes, met gevoelswoorden om een gevoel over jezelf, een ander of een gebeurtenis te verwoorden of te nuanceren. Vooral kinderen met autisme hebben in de communicatie een probleem om af te stemmen op de ander. De woorden op de kaarten zijn onderverdeeld in gevoelswoorden algemeen, bang, boos, bedroefd en blij. Autisme Gesprekskaarten. van Tamara Luijer. Beschikbaarheid: Op voorraad. Gratis verzending; 14 dagen bedenktijd; 100% tevredenheid gegarandeerd; ... op een prettige en persoonlijke manier met jongeren tussen de 10 en 16 jaar te praten over hun autisme. Inhoud 40 kaarten, onderverdeeld in de volgende categorieën: ... Bestel Autisme Gesprekskaarten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'Ass je t mij vraagt….' coachingskaarten om positief over autisme in gesprek te gaan. De kaarten hebben als doel om de persoonlijke beleving van autisme bespreekbaar te maken rondom deze onderwerpen: Sociaal welbevinden Beleving van het eigen autisme Sensorische waarneming Denkstrategieën Hulpverlening 13-jan-2017 - Bekijk het bord "Gesprekskaartjes en ideeën" van adegraaf1434 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Sociale vaardigheden, Emotionele ontwikkeling, Onderwijs. autisme Autisme is voor veel kinderen leren omgaan met prikkels. Hoe geef je aan wat je wil en hoe leer je omgaan met autisme? Muisje Sensitief heeft diverse hulpmiddelen die kinderen met autisme kunnen helpen. hoogbegaafd Slim zijn is niet altijd even leuk. School werken maken duurt lang en veel hoogbegaafde kinderen gaan op ten duur ... Overprikkeling bij autisme door interne factoren. Boven in dit artikel over overprikkeling staat het al duidelijk aangegeven: mensen met autisme hebben moeite met het verwerken van alle informatie die op hen afkomt. Doordat er teveel informatie binnen komt wat niet gefilterd kan worden, kunnen ze overprikkeld raken. Autisme kenmerken bij volwassenen . Hoe kan het dat een volwassene 'ineens' autisme blijkt te hebben? Soms...

INFORMATIE

AUTEUR
Tamara Luijer
DIMENSIE
4,56 MB
BESTANDSNAAM
Autisme Gesprekskaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Deze kaartenset biedt inspiratie om (in een een-op-eensetting) op een prettige en persoonlijke manier met jongeren tussen de 10 en 16 jaar te praten over hun autisme.Inhoud40 kaarten, onderverdeeld in de volgende categorieën:• Wat is autisme?• Omgaan met mijn autisme• Mijn kwaliteitenOp iedere kaart wordt een aspect van autisme kort toegelicht, met daarbij een of meerdere vragen. Tijdens het gesprek kan de jongere in een (te downloaden) werkboekje belangrijke bevindingen opschrijven, waardoor een soort "handleiding over mijzelf' ontstaat.

Wil je het boek lezen?Autisme Gesprekskaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tamara Luijer. Lezen Autisme Gesprekskaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN