Hoe krijg ik ze zover?

Hoe krijg ik ze zover? - Jan van Setten | Fthsonline.com

...jgt. Hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt ... Hoe krijg ik ze zover? | Luisterboeken downloaden bij ... ... . Hoe je weerstand herkent en weerlegt. Hoe krijg ik ze zover - Jan van Setten. In 'Hoe krijg ik ze zover' worden inzichten gekoppeld aan herkenbare praktijksituaties.Het zal je inspireren om het roer in handen te nemen, op een manier die gewaardeerd wordt door medewerkers, collega's en klanten, zelfs door je familie en vrienden. VERWARREND EENVOUDIGJan van Setten vertelt in zijn klassieker 'Hoe krijg ik ze zover?' hoe je je medewerkers met glashelder management door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt. Hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt. H ... Hoe krijg ik de kinderen zover dat ze tijdens deze Corona ... ... . Hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt. Hoe je weerstand herkent en weerlegt. Hoe je respectvol afscheid neemt als het echt niet werkt.JE LOOPT VOORPStel, je zit in een belangrijk ... Jan van Setten Vragen??? Mijn eigen visie over hoe het zou kunnen. Het boek 'Hoe krijg ik ze Zover' - Waar gaan we het over hebben; - Het boek. - Mijn eigen visie over hoe het zou kunnen. - Visie Hoe krijg ik ze zover? - Communicatie. - TRIPpen - Weerstand - Vertrouwen inleiding...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Setten
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Hoe krijg ik ze zover?.pdf

OMSCHRIJVING

VERWARREND EENVOUDIGJan van Setten vertelt in zijn klassieker ‘Hoe krijg ik ze zover?’ hoe je je medewerkers met glashelder management door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt. Hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt. Hoe je weerstand herkent en weerlegt. Hoe je respectvol afscheid neemt als het echt niet werkt.JE LOOPT VOORPStel, je zit in een belangrijk veranderproces. Als ‘trekker’ van de gedragsverandering heb je een duidelijke visie en een helder plan voor de toekomst. Je loopt stevig vóór de troepen uit.…MAAR WIE VOLGT?Je medewerkers wachten af en blijven maar vragen stellen. Je geduld wordt danig op de proef gesteld. Hoe krijg je ze mee?HOU DE AANSLUITINGGedragsverandering is een fragiel proces dat in een aantal natuurlijke fases verloopt. Elke fase heeft tijd nodig en stelt specifieke eisen aan jou als (bege)leider. Als je te snel gaat, verlies je de aansluiting (met onbegrip, cynisme en weerstand tot gevolg); ga je te langzaam, dan mis je kansen. Van Setten koppelt met humor fundamentele inzichten aan herkenbare praktijksituaties. Laat je inspireren om het roer in handen te nemen, op een manier die gewaardeerd wordt door medewerkers, collega’s en klanten – zelfs door je familie en vrienden.

Wil je het boek lezen?Hoe krijg ik ze zover? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Setten. Lezen Hoe krijg ik ze zover? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN