Hyper sapiens

Hyper sapiens - Sandra Kooij | Fthsonline.com

...nsen is ADHD vaak geen licht probleem: het begint vroeg in de kindertijd, blijft bestaan gedurende de levensloop en wordt gecompliceerd door bijkomende stoornissen ... Hyper sapiens by Sandra Kooij - goodreads.com ... . Hyper Sapiens is een Hyper Sapiens is een positief en realistisch boek over ADHD en beantwoordt ontelbaar veel vragen waar je als persoon met ADHD tegenaan kunt lopen. Het boek is geschreven voor mensen die het hebben, voor degenen die bang zijn de diagnose te krijgen, en voor iedereen die iemand kent met de typische kenmerken en er weleens iets over wil lezen. Hyper sapiens is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Hyper sapiens PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur ... Hyper sapiens eBook door Sandra Kooij - 9789000324019 ... ... . Hyper sapiens is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Hyper sapiens PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Hyper sapiens Hyper Sapien: People from Another Star Photos View All Photos (2) Movie Info. This sci-fi offering from director Peter Hunt boasts an unsympathetic ... Over ADHD is veel te doen, maar wat is het nou eigenlijk? Voor hypermensen is ADHD vaak geen licht probleem: het begint vroeg in de kindertijd, blijft bestaan gedurende de levensloop en wordt gecompliceerd door bijkomende stoornissen. Hyper Sapiens is een positief en realistisch boek over ADHD en beantwoordt ontelbaar veel vragen waar je als persoon met ADHD tegenaan kunt lopen. Het boek is ... Hyper sapiens bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Hyper Sapiens is op de huid geschreven, zo dicht mogelijk op de ervaring van mensen met ADHD. Daarnaast komt nieuws uit wetenschappelijk onderzoek aan de orde. Sandra Kooij en Suzan Otten-Pablos zijn respectievelijk psychiater bij PsyQ Haaglanden, en maatschappelijk werker/ervaringsdeskundige. Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Hyper Sapien: People from Another Star (1986) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more. Hyper sapiens (Paperback). Over ADHD is veel te doen, maar wat is het nou eigenlijk?Voor hypermensen is ADHD vaak geen licht probleem: het begint vroeg......

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Kooij
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
Hyper sapiens.pdf

OMSCHRIJVING

Over ADHD is veel te doen, maar wat is het nou eigenlijk?Voor hypermensen is ADHD vaak geen licht probleem: het begint vroeg in de kindertijd, blijft bestaan gedurende de levensloop en wordt gecompliceerd door bijkomende stoornissen.Hyper Sapiens is een positief en realistisch boek over ADHD en beantwoordt ontelbaar veel vragen waar je als persoon met ADHD tegenaan kunt lopen. Het boek is geschreven voor mensen die het hebben, voor degenen die bang zijn de diagnose te krijgen, en voor iedereen die iemand kent met de typische kenmerken en er weleens iets over wil lezen. Hyper Sapiens is op de huid geschreven, zo dicht mogelijk op de ervaring van mensen met ADHD. Daarnaast komt nieuws uit wetenschappelijk onderzoek aan de orde.Sandra Kooij en Suzan Otten-Pablos zijn respectievelijk psychiater bij PsyQ Haaglanden, en maatschappelijk werker/ervaringsdeskundige. Ze zijn beiden zeer ervaren en gespecialiseerd in ADHD.

Wil je het boek lezen?Hyper sapiens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Kooij. Lezen Hyper sapiens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN