Ambitie!

Ambitie! - Mike Tyson | Fthsonline.com

.... Zelfstandig naamwoord. ambitie v. het begeren een bepaald succes te behalen Het was zijn ambitie niet om daar een carrière van te maken ... Betekenis Ambitie ... .; Word je er wel eens bang van? Je hebt vaak gezegd dat je eeuwig wilt leven, je maakt daar op het moment zelfs een televisieprogramma over: 'Nee, want ik voel me nu goed. Wij geloven dat er meer potentie in mensen zit. Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt! Het is onze ambitie om mensen, teams en bedrijven te helpen groeien. Wij doen dat op een leuke manier! Om groei te realiseren zul je moeten veranderen, maar als veranderen makkelijk was deed iedereen het w ... Ben je ambitieus? Wat is jouw ambitie of ambitieniveau? ... . Wij doen dat op een leuke manier! Om groei te realiseren zul je moeten veranderen, maar als veranderen makkelijk was deed iedereen het wel. De (beoogde) verandering is vaak groot, vaag of mensen worden niet betrokken. Ambitie | Kennisbenutting. Effectief gebruik van kennis door co-design en co-creatie. Onderzoek heeft naast wetenschappelijke impact, vaak ook maatschappelijke impact en draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. NWO wil kennisdeling bevorderen door meer met gebruikers samen te werken....

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Tyson
DIMENSIE
5,49 MB
BESTANDSNAAM
Ambitie!.pdf

OMSCHRIJVING

Ambitie! is een biografie, een inspirerend handboek en een eerbetoon in één Op dertienjarige leeftijd werd Mike Tyson gescout door de legendarische trainerCus D'Amato. Het was het begin van een intensieve samenwerking en een diepgaande vriendschap. Ambitie! vertelt over hun beide levens en de lessen die Tyson van Cus leerde. Aan zijn Italiaanse coach heeft hij zowel binnen als buiten de ring veel te danken. Cus stelde zich op als vader, trainer en inspirator. D'Amato geloofde heilig in het belang van mentale training. Al lang voordat iemand het over mindfulness in de sportwereld had, droeg Cus deze loso e uit. Door je emoties onder controle te krijgen, word je een sterkere tegenstander in de ring. Ambitie! laat zien hoe Tyson opklom naar de wereldtop, discipline ontwikkelde en rust vond in zijn dagelijkse drukke leven vol trainingen en wedstrijden.

Wil je het boek lezen?Ambitie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Tyson. Lezen Ambitie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN