Liefdesverdriet

Liefdesverdriet - Petra van der Heiden | Fthsonline.com

.... De liefdesverdriet gedichten gaan over mensen die liefdesverdriet hebben of hebben gehad ... Hoe lang duurt liefdesverdriet - dit is het antwoord ... . Verdriet in de liefde is iets van alle tijden! De liefdesverdriet gedichten en korte liefdesverdriet gedichtjes zijn ingezonden door diverse dichters speciaal voor op deze website. Liefdesverdriet kan je dingen doen geloven en de wereld in bepaald licht gaan zien, die vele malen negatiever zijn dan je ze normaal zou beschouwen. Al je negatieve gedachtes (''Ik word nooit meer gelukkig'', ''De wereld vergaat'') komen ... Liefdesverdriet - Hoe Kom Je Er Vanaf? ... . Al je negatieve gedachtes (''Ik word nooit meer gelukkig'', ''De wereld vergaat'') komen voort uit de macht die liefde over jou heeft. Liefdesverdriet (Paperback). 'Toen ik een meisje zoals Monika tegenkwam wilde ik haar troosten. Het is me ook even wat als je vriendje het uit heeft... Liefdesverdriet verwerken is en blijft lastig in iedere situatie. Onze consulenten zullen jou helpen met liefdesverdriet verwerken door praktische en handige tips. Maar naast liefdesverdriet verwerken, zullen we ook meedenken met tips om misschien jouw relatie toch nog een nieuwe kans te geven. Hoe lang duurt liefdesverdriet? Tips bij liefdesverdriet Als je relatie tot een einde is gekomen, blijf je met een triest gevoel achter. Tijdens je relatie had je er zelden of nooit aan gedacht dat het ooit zou mislukken. Nu het toch zover is word je overvallen door liefdesverdriet. Liefdesverdriet is een vrij normale emotie die mensen overkomt na een relatiebreuk....

INFORMATIE

AUTEUR
Petra van der Heiden
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Liefdesverdriet.pdf

OMSCHRIJVING

Liefdesverdriet, zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf helpt je om de storm van emoties te doorstaan waar je in belandt als je relatie verbroken is. Je bent misschien boos, bang, jaloers, verdrietig - of alles tegelijk. De pijn en ontreddering die liefdesverdriet met zich meebrengt wordt zo vaak onderschat. Dit boek helpt je om met jouw verlies om te gaan en jezelf weer terug te vinden in je nieuwe werkelijkheid: die zonder je geliefde. Dit moment gaat over jou. Petra van der Heiden combineert haar ervaring als psycholoog in de begeleiding van honderden cliënten met haar kennis uit de psychologie, de hechtingsleer en het lichaamsgewaarzijn. Je zult al snel merken dat dit proces over meer gaat dan over dit verlies nu. Het verwerken van onze liefdesbeschadigingen brengt ons dichter bij onszelf en doet ons als mens groeien. De vele voorbeelden in het boek hielpen mij heel erg om te voelen. Omdat je je hierin kunt herkennen. - Agnita. Een prettig leesbaar boek en vriendelijk van toon. Het helpt je om balans en rust te vinden. - William Dit boek hoort zeker thuis in de bibliotheek van een systeemtherapeut. - Recensie vakblad Systeemtherapie. Over de schrijfster Petra van der Heiden (1967) is psycholoog en relatietherapeut. De rode draad in haar werk is de liefde, in al haar verschijningsvormen en met al haar mogelijke beschadigingen. Liefde in partnerrelaties, binnen families en groepen en niet te vergeten de liefde voor wie wij zelf zijn en voor wie wij zijn geworden. Over Petra's werk verschenen er afgelopen jaren artikelen in Margriet, Flair, &Chantal, De Telegraaf, Viva, Zin en Marie Claire. Naast haar eigen praktijk is Petra als psycholoog verbonden aan documentaires die bij haar zienswijze passen: 'Over de Streep', 'Beschadigd' en 'Als Je Me Echt Zou Kennen'.

Wil je het boek lezen?Liefdesverdriet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra van der Heiden. Lezen Liefdesverdriet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN