Liefdesverdriet

Liefdesverdriet - Petra van der Heiden | Fthsonline.com

...an ook fysiek veel pijn doen. Ontdek mijn beste en zeer toepasbare tips voor het verwerken van je verdriet voordat je overweegt je ex terug te winnen ... Hoe lang duurt liefdesverdriet - dit is het antwoord ... . Je voelt je snel weer beter! Liefdesverdriet is de laatste tijd erkend als aandoening met symptomen als van een ziekte. Het gevoel verlaten te zijn leidt tot geestelijke en fysieke pijnen, die doen denken aan een depressie ; men voelt zich lamlendig en nietswaardig, en heeft last van hoofdpijn , moeheid , slapeloosheid en verlies van eetlust . Liefdesverdriet hoe kom je er vanaf? In 2 stappen en 3 tips! Gelukkig! Je bent niet de enige met liefdesverdriet.Het is een pijnlijke fase waar je ... Liefdesverdriet - Hoe Kom Je Er Vanaf? ... . Liefdesverdriet hoe kom je er vanaf? In 2 stappen en 3 tips! Gelukkig! Je bent niet de enige met liefdesverdriet.Het is een pijnlijke fase waar je helaas elke keer doorheen moet wanneer je relatie om de een of andere reden niet meer verder kon. Liefdesverdriet stap voor stap verwerken. Liefdesverdriet gaat over, uiteindelijk. Alles slijt, aan alles komt een einde. Blijf dicht bij jezelf, geef jezelf de tijd om je liefdesverdriet te verwerken en kijk voorzichtig weer vooruit. Het leven gaat door, en vroeg of laat zul jij weer gelukkig zijn. Echt waar! Kamp je met liefdesverdriet, dan vliegen de adviezen en opbeurende woorden als 'geef het de tijd' en 'het gaat over, maar het heeft tijd nodig' je om de oren. Dat je naasten in dit geval gelijk hebben beaamt Dr. Susan Bartell. Zij is psycholoog en ziet vaak (voormalige) koppels in haar praktijk. Liefdesverdriet: ze noemen het ook wel rouwen. Het is pijnlijk, je voelt je leeg en eenzaam. Met deze tips en oefeningen tegen liefdesverdriet zet je bewuste stappen want loslaten betekent ook wíllen loslaten. Liefdesverdriet: gek worden van liefdesverdriet Liefdesverdriet gaat soms zo ver dat je denkt gek te worden van het liefdesverdriet. Je ziek melden bij je baas omdat je liefdesverdriet hebt, gebeurt niet vaak. Liefdesverdriet Drs. Tamar de Vos - van der Hoeven - januari 2012 Weken lang liep je puberzoon te fluiten door huis, maar plotseling zit hij humeurig op zijn kamer. Liefdesverdriet verwerken gaat een stuk sneller door deze objecten, locaties en ervaringen te vernietigen of te neutraliseren, omdat je zo niet telkens weer aan je ex hoef...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra van der Heiden
DIMENSIE
5,52 MB
BESTANDSNAAM
Liefdesverdriet.pdf

OMSCHRIJVING

Liefdesverdriet, zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf helpt je om de storm van emoties te doorstaan waar je in belandt als je relatie verbroken is. Je bent misschien boos, bang, jaloers, verdrietig - of alles tegelijk. De pijn en ontreddering die liefdesverdriet met zich meebrengt wordt zo vaak onderschat. Dit boek helpt je om met jouw verlies om te gaan en jezelf weer terug te vinden in je nieuwe werkelijkheid: die zonder je geliefde. Dit moment gaat over jou. Petra van der Heiden combineert haar ervaring als psycholoog in de begeleiding van honderden cliënten met haar kennis uit de psychologie, de hechtingsleer en het lichaamsgewaarzijn. Je zult al snel merken dat dit proces over meer gaat dan over dit verlies nu. Het verwerken van onze liefdesbeschadigingen brengt ons dichter bij onszelf en doet ons als mens groeien. De vele voorbeelden in het boek hielpen mij heel erg om te voelen. Omdat je je hierin kunt herkennen. - Agnita. Een prettig leesbaar boek en vriendelijk van toon. Het helpt je om balans en rust te vinden. - William Dit boek hoort zeker thuis in de bibliotheek van een systeemtherapeut. - Recensie vakblad Systeemtherapie. Over de schrijfster Petra van der Heiden (1967) is psycholoog en relatietherapeut. De rode draad in haar werk is de liefde, in al haar verschijningsvormen en met al haar mogelijke beschadigingen. Liefde in partnerrelaties, binnen families en groepen en niet te vergeten de liefde voor wie wij zelf zijn en voor wie wij zijn geworden. Over Petra's werk verschenen er afgelopen jaren artikelen in Margriet, Flair, &Chantal, De Telegraaf, Viva, Zin en Marie Claire. Naast haar eigen praktijk is Petra als psycholoog verbonden aan documentaires die bij haar zienswijze passen: 'Over de Streep', 'Beschadigd' en 'Als Je Me Echt Zou Kennen'.

Wil je het boek lezen?Liefdesverdriet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra van der Heiden. Lezen Liefdesverdriet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN