Verdacht

Verdacht - Carry Slee | Fthsonline.com

... nog meer gesprekken op de agenda. De verdachten zijn ook allemaal verhoord: "Waarom was je er, wat heb je gezien, wat was je rol", zo schetst de woordvoerder de verhoren ... verdacht - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Lees ook: Schietpartij Maasbree ... Wij hebben de afgelopen jaren honderden telefoonnummers verzameld die volgens diverse gebruikers als zeer verdacht overkwamen. Dit kan zijn doordat er een oplichter met dit nummer bekend is, of er eerder gevallen van phishing met het nummer gemeld zijn. Hieronder is de volledige lijst met lijst verdachte telefoonnummers te vinden. ver·d a cht (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 onder verdenking staand: iem. verdacht m ... Verdacht | Controle Alt Delete ... . Hieronder is de volledige lijst met lijst verdachte telefoonnummers te vinden. ver·d a cht (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 onder verdenking staand: iem. verdacht maken door toespelingen de verdenking op hem vestigen 2 verdenking wekkend: hij was verdacht vrolijk ¶ op iets verdacht zijn voorbereid, bedacht ver·d a ch·te (de; m,v; meervoud: verdachten) 1 iem. die verdacht wordt ver·d e n·ken (verdacht, heeft verdacht) 1 kwaad vermoeden van: iem....

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
10,5 MB
BESTANDSNAAM
Verdacht.pdf

OMSCHRIJVING

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Verdacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Verdacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN