Was volgend jaar maar vast voorbij

Was volgend jaar maar vast voorbij - Jeroen van Merwijk | Fthsonline.com

...orbij' zal Van Merwijk het jaar 2019 duiden en bezingen ... Jeroen van Merwijk - Was volgend jaar maar vast voorbij ... ... . Waarover? Dat hangt van het jaar af. Maar 2019 is hoe dan ook weer het allermooiste jaar ooit! Was volgend jaar maar vast voorbij Jeroen van Merwijk 365 dagen op rijm. Cabaretier en tekstschrijver Jeroen van Merwijk begon een jaar geleden aan een even unieke als gewaagde onderneming: het dagelijks schrijven van een op de actualiteit gebaseerde liedtekst. Hij slaagde glansrijk in ... Dit jaar doet hij iets u ... Was volgend jaar maar vast voorbij - theagenda.nl ... . Hij slaagde glansrijk in ... Dit jaar doet hij iets unieks: een Oudejaarsavondconference in Liedvorm. Onder de titel Was volgend jaar maar vast voorbij onderneemt Van Merwijk een nooit eerder gedane poging om het jaar 2019 te duiden en vooral te bezingen door middel van een dertig-tal liederen. Een jaar geleden begon cabaretier en liedjeszanger Jeroen van Merwijk een even unieke als gewaagde onderneming: het dagelijks schrijven van een op de actualiteit gebaseerde liedtekst. In Was volgend jaar maar vast voorbij worden de 365 teksten gebundeld, aangevuld met citaten uit de meest in het oog springende reacties die hij kreeg na plaatsing van de teksten op Facebook. Maar het is een uitstekend idee van Van Merwijk dat hij een selectie uit die enorme voorraad heeft gerecycled tot Was volgend jaar maar vast voorbij. Een klein praatje erbij en aan die gedichten zijn bekende drie akkoorden toegevoegd en hup, het programma is klaar. Dit jaar doet hij iets unieks: een Oudejaarsconference in liedvorm. Onder de titel 'Was volgend jaar maar vast voorbij' onderneemt Van Merwijk een nooit eerder gedane poging om het jaar 2019 te duiden en vooral te bezingen door middel van een dertigtal liederen. Onder de titel Was volgend jaar maar v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen van Merwijk
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
Was volgend jaar maar vast voorbij.pdf

OMSCHRIJVING

Uniek project (Guinness Book of Records!) levert een bijzonder boek op.Cabaretier en tekstschrijver Jeroen van Merwijk begon een jaar geleden aan een even unieke als gewaagde onderneming: het dagelijks schrijven van een op de actualiteit gebaseerde liedtekst. Hij slaagde glansrijk in die opzet, een prestatie van formaat! In dit boek zijn alle 365 teksten gebundeld.In de liedteksten geeft hij op unieke wijze commentaar op de gebeurtenissen die hem die dag het meest opvielen. Soms poëtisch, soms ironisch, nu weer absurd en dan weer hilarisch. Maar altijd met inachtneming van de kwaliteit, goede smaak en zin voor rechtvaardigheid die Jeroen van Merwijk al meer dan dertig jaar tot één van de meest toonaangevende cabaretiers van het land maken.

Wil je het boek lezen?Was volgend jaar maar vast voorbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen van Merwijk. Lezen Was volgend jaar maar vast voorbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN