Weg van de misdaad

Weg van de misdaad - Daniel Belinfante | Fthsonline.com

...MET EEN VOORWOORD VAN MINK KOK In de jaren negentig waren Mink Kok, Stanley Hillis en Jan Femer grote spelers in de Amsterdamse onderwereld; er gingen miljoenen om in hun grootschalige handel in drugs en wapens ... Weg van de misdaad - Volt - Singel Uitgeverijen ... . Daniel Belinfante, oud-buurjongen en beste vriend van Mink, maakte dit van dichtbij mee. Als lid van hun organisatie, de Delta-groep, was hij o.a. betrokken bij de beruchte IRT-affaire ... Bestel Weg van de misdaad van Daniel Belinfante als Paperback voor 18.8€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Daniel Belinfante, oud-buurjongen en beste vriend van Mink, maakte dit van dichtbij mee. Als lid van hun organisatie, de Delta-groep, was hij o.a. betrokken bij de ... Weg van de misdaad | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... .8€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Daniel Belinfante, oud-buurjongen en beste vriend van Mink, maakte dit van dichtbij mee. Als lid van hun organisatie, de Delta-groep, was hij o.a. betrokken bij de beruchte IRT-affaire. In 1994 werd hij gearresteerd en hij bracht enkele jaren door in de gevangenis. In Weg van de misdaad vertelt Belinfante openhartig over die periode van zijn leven. De weg van de misdaad (9789021414553, Daniel Belinfante) De weg van de misdaad uitgeverij: volt isbn: 9789021414553 met een voorwoord van mink kok in de jaren negentig waren mink kok, sta Daniel Belinfante, oud-buurjongen en beste vriend van Mink, maakte dit van dichtbij mee. Als lid van hun organisatie, de Delta-groep, was hij o.a. betrokken bij de beruchte IRT-affaire. In 1994 werd hij gearresteerd en hij bracht enkele jaren door in de gevangenis. In Weg van de misdaad vertelt Belinfante openhartig over die periode van zijn leven....

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Belinfante
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
Weg van de misdaad.pdf

OMSCHRIJVING

MET EEN VOORWOORD VAN MINK KOKIn de jaren negentig waren Mink Kok, Stanley Hillis en Jan Femer grote spelers in de Amsterdamse onderwereld; er gingen miljoenen om in hun grootschalige handel in drugs en wapens. Daniel Belinfante, oud-buurjongen en beste vriend van Mink, maakte dit van dichtbij mee. Als lid van hun organisatie, de Delta-groep, was hij o.a. betrokken bij de beruchte IRT-affaire. In 1994 werd hij gearresteerd en hij bracht enkele jaren door in de gevangenis.In Weg van de misdaad vertelt Belinfante openhartig over die periode van zijn leven. Hij beschrijft alles: de deals, de spanning, het geld, de wapens, het geweld, de lol en de loyaliteit. Ook kijkt hij kritisch naar zijn eigen rol in de gebeurtenissen. Waarom deed hij de dingen zo en waarom koos hij voor dit leven? Wat zijn de (soms snoeiharde) gevolgen voor familie en vrienden van criminelen? Wie ben je nog als je besluit om uit de criminaliteit te stappen en een "gewoon' leven op te bouwen?

Wil je het boek lezen?Weg van de misdaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Belinfante. Lezen Weg van de misdaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN