De monnik die zijn Ferrari verkocht

De monnik die zijn Ferrari verkocht - R.S. Sharma | Fthsonline.com

... van het leven. De monnik die zijn Ferrari verkocht - boek ... Mindful Rijk Boekentip #2 | De Monnik die zijn Ferrari ... ... . Geplaatst door Saskia van Velzen 24 sep'18 22 sep'18 2 Reacties op De monnik die zijn Ferrari verkocht - boek. Een tijdje geleden kreeg ik het door Robin Sharma geschreven boekje "De monnik die zijn Ferrari verkocht" in mijn handen gedrukt. Berkeley Electronic Press Selected Works De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian e ... Vind de monnik die zijn ferrari verkocht op Marktplaats ... ... . Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven. De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe ... De monnik die zijn Ferrari verkocht - Robin Sharma. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 De monnik die zijn Ferrari verkocht verschaft duidelijke informatie, technieken en adviezen om je persoonlijk te ontwikkeling en jouw levenskwaliteit te verbeteren. Het boek leest erg makkelijk weg en heeft een duidelijke en heldere structuur. De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe ... De monnik die zijn Ferrari verkochtDit is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwich...

INFORMATIE

AUTEUR
R.S. Sharma
DIMENSIE
4,6 MB
BESTANDSNAAM
De monnik die zijn Ferrari verkocht.pdf

OMSCHRIJVING

De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe maar oppervlakkige bestaan en waagt zich op een buitengewone odyssee naar een eeuwenoude cultuur in de Himalaya. Daar vindt hij een krachtig systeem dat de mens in staat stelt om de potentie van geest, lichaam en ziel ten volle te ontplooien en intenser, gelukkiger en harmonieuzer te leven. De monnik die zijn Ferrari verkocht is een inspirerende vertelling, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt vermengd met messcherpe zakelijkheid van het Westen. Een boek dat u stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom.

Wil je het boek lezen?De monnik die zijn Ferrari verkocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.S. Sharma. Lezen De monnik die zijn Ferrari verkocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN