Een eigen bedrijf starten voor Dummies

Een eigen bedrijf starten voor Dummies - Robert J. Blom | Fthsonline.com

... wat hulp gebruiken. In dit boek lees je over het kiezen van de juiste rechtsvorm, kredietverlener en locatie ... Een eigen bedrijf starten voor Dummies - Robert Jan Blom ... ... . Geschreven bij Voor Dummies - Een eigen bedrijf starten voor Dummies. Prima boek, past in de Dummies serie. Op een gestructureerde manier veel onderdelen beschreven van het eigen ondernemerschap, en ook hoe je in te dekken tegen risico's. Dit alles op de welbekende luchtige manier met tekeningetjes en dergelijke om het toegankelijk te houden. Een eigen bedrijf starten voor Dummies 1e druk is een boek van Robert Jan Blom uitgegeven bij Voor Dummies. ... Een eigen bedrijf starten voor Dummies - Robert J. Blom ... ... . Een eigen bedrijf starten voor Dummies 1e druk is een boek van Robert Jan Blom uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351391 Je gaat een eigen bedrijf oprichten. Een geweldige uitdaging waar veel bij komt kijken. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. In dit boek lees je over het kiezen van de juiste In 'Een eigen bedrijf starten voor Dummies' leidt Robert Jan Blom je als een moderne Obi Wan Kenobi veilig langs de adders onder het gras en tilt hij je op eigen wijze over de obstakels die bij ondernemen om de hoek komen kijken. Voor alle onde...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert J. Blom
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
Een eigen bedrijf starten voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Een eigen bedrijf starten voor Dummies 1e druk is een boek van Robert Jan Blom uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351391 Je gaat een eigen bedrijf oprichten. Een geweldige uitdaging waar veel bij komt kijken. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. In dit boek lees je over het kiezen van de juiste rechtsvorm, kredietverlener en locatie. Ook wordt besproken hoe je klanten werft en een goede marketing voert, met en zonder social media. Bij het starten van een bedrijf ontkom je niet aan het regelen van lastige zaken als verzekeringen, belasting en de boekhouding. Verder krijg je informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met deze gids begin je jouw avontuur goed voorbereid.Robert Jan Blom schrijft, doceert en geeft lezingen over het starten van een eigen bedrijf. Hij heeft landelijke bekendheid opgedaan als expert op het terrein van faillissementen.

Wil je het boek lezen?Een eigen bedrijf starten voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert J. Blom. Lezen Een eigen bedrijf starten voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN