Het hoogstimulatieve kind

Het hoogstimulatieve kind - Gerarda van der Veen | Fthsonline.com

...evoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn ... Het hoogstimulatieve kind door Gerarda Van der Veen ... . Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Het hoogstimulatieve kind. Hoe ga je om met kinderen die gevoeligheid combineren met druk en emotioneel intens gedrag. ISBN 9789079603459. 18,95 euro. Door Willemien Schollaart-Vogel. Willemien is orthopedagoge en heeft haar eigen adviesbureau Dotado. Het Hoogstimulatieve Kind, Breda. 188 likes · 1 talking about this. Tips, informatie en begeleiding voor hoogsensi ... bol.com | Het hoogstimulatieve kind | 9789079603459 ... ... . 188 likes · 1 talking about this. Tips, informatie en begeleiding voor hoogsensitieve personen, kinderen en gezinnen. Het hoogstimulatieve kind : Hoe ga je om met kinderen die gevoeligheid combineren met druk en emotioneel intens gedrag Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Het hoogstimulatieve kind - Gerarda van der Veen. Hoe ga je om met kinderen die gevoeligheid combineren met druk en emotioneel intens gedrag. Meer details. Hoeveelheid: € 19 ... Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Zodra het hoogstimulatieve kind druk wordt, weet je dat er in de groep iets speelt of aan de hand is. Een valkuil van dit kenmerk is dat het kind beïnvloedbaar is en niet rolvast in zijn identiteit. Zijn 'ik' is meestal niet al te stevig, waardoor hij moeite kan hebben met weten wat hij wil en wat bij hem past. Het hoogstimulatieve kind : Hoe ga je om met kinderen die gevoeligheid combineren met druk en emotioneel intens gedrag. Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. 'Het hoogstimulatieve kind' door Gerarda Van Der Veen - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Of omdat er iets anders aan het gedrag ten grondslag ligt. In het boek kan je lezen aan de hand van heldere voorbeelden hoe je hierop reageert. Tevens lees je tips hoe je een hoogstimulatief kind opvoedt thuis en op school. Vaak zie je dat je kind thuis heel ander gedrag laat zien ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerarda van der Veen
DIMENSIE
6,99 MB
BESTANDSNAAM
Het hoogstimulatieve kind.pdf

OMSCHRIJVING

Een boek vol tips voor ouders om hun druk-gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden; en voor iedereen die meer wil weten over de drukke variant van hooggevoeligheid. Met een stappenplanAlweer de 3e druk - inclusief stappenplan.Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Op school heeft hij moeite met concentreren, met stil zitten en verstoort hij nogal eens de les.Ouders hebben vaak al van alles geprobeerd, maar hun kind blijft 'de baas spelen' in huis, zo leggen ze uit. Hij wil gewoon niet luisteren, is de gedachte, of: hij heeft een (te) sterke wil. Om je kwaliteiten vorm te geven gaat het echter niet om de wil, maar om vaardigheden. Een druk-gevoelig kind (in dit boek 'hoogstimulatief' genoemd) snapt best hoe hij zich moet gedragen en wil daar ook graag aan voldoen, maar hij beschikt niet over de vaardigheden om dat te realiseren.Vaardigheden zijn te oefenen, daarom biedt dit boek een stappenplan voor ouders om hun kind te leren met lastige situaties om te gaan. Zodat ongewenst gedrag vermindert en de kwaliteiten van hooggevoeligheid beter tot hun recht komen.Een boek vol tips voor ouders om hun druk-gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden; en voor iedereen die meer wil weten over de drukke variant van hooggevoeligheid.

Wil je het boek lezen?Het hoogstimulatieve kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerarda van der Veen. Lezen Het hoogstimulatieve kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN