Het langlevendieet

Het langlevendieet - Valter Longo | Fthsonline.com

...fname van buikvet Het lang leven dieet, ook wel 'Longevity diet,' is bedacht door Dr ... Het langlevendieet - Valter Longo - 9789057125195 | Bruna.nl ... . Valter Longo. Het is een pescotarisch dieet, gecombineerd met periodiek vasten en vasten nabootsen. Het advies van Longo is om eerst met een diëtist of huisarts te spreken voordat je aan dit dieet begint. Het Langlevendieet bevat veel pure, onbewerkte producten die in de wetenschap algemeen als gezond worden beschouwd, zoals groenten, peulvruchten, noten, volkoren graanproducten, olijfolie en vis. Achterin het boek staat een tweeweeks menuplan, dat flink afwijkt van een gemiddel ... Het lang leven dieet - Valter Longo - Chicklit ... . Achterin het boek staat een tweeweeks menuplan, dat flink afwijkt van een gemiddeld Nederlands voedingspatroon. Het Vasten-Nabootsend-Dieet (VND) in het kort: Doe dit 5 dagen en herhaal dit enkele keren per jaar. Combineer dit het liefst met het Lang Leven Dieet (in ieder geval moet je dat minstens een week hebben gedaan). Volg het menu van Dr. Longo. Dag 1 eet je nog 1100 calorieën, dag 2 t/m 5 slechts 800 calorieën. Het boek Het langlevendieet, geschreven door Valter Longo, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bij het langlevendieet ligt de focus niet op het verliezen van gewicht maar op het vertragen van het verouderingsproces. Volgens Longo leidt te veel en te vaak eten tot beschadiging en veroudering van cellen. Longo zijn visie is: ga je veroudering tegen, ga je chronische ziekten tegen. Recensie: Het lang leven dieet - Valter Longo Valter Longo doet al meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek naar veroudering, welvaartsziekten en de rol van voeding hierin. Op basis van zijn bevindingen heeft hij het langlevendieet ontwikkeld dat in combinatie met periodiek vasten ziekten zou kunnen voorkomen, gene...

INFORMATIE

AUTEUR
Valter Longo
DIMENSIE
6,57 MB
BESTANDSNAAM
Het langlevendieet.pdf

OMSCHRIJVING

"Inspirerend verslag van een persoonlijke en wetenschappelijke zoektocht naar de effecten van voeding op veroudering en gezondheid. Fascinerend. Een must read.' — Hanno Pijl, internist en hoogleraar diabetologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum"Valter Longo is een geweldige wetenschapper die prachtig schrijft. (…) Hij heeft aangetoond dat het mogelijk is om met het juiste dieet de klok terug te zetten en onszelf op weg te brengen naar een goede gezondheid.' — Michael Mosley, auteur van Het 8-weekse bloedsuikerdieet en Het slimmedarmendieetBepaalt wat je eet hoe gezond je bent en hoe lang je leeft? "Ja,' zegt dr. Valter Longo, die al meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek doet naar het verband tussen veroudering, voeding, ziekten en gezondheid. In dit boek legt hij uit hoe het werkt.Dr. Longo's langlevendieet bestaat uit een dagelijks voedingsplan, gecombineerd met een periodiek vasten-nabootsend dieet, dat verrassend goed vol te houden is. Het kan je lichaam beschermen en verjongen en:• brengt je op je ideale gewicht en stimuleert de afname van buikvet• helpt slijtage van spieren en botten door ouderdom te voorkomen• heeft gunstige effecten bij de behandeling en preventie van onder meer kanker, diabetes, hart- en vaatziekten, alzheimer, ontstekingsziekten en auto-immuunziektenDr. Valter Longo is directeur van het Longevity Institute van de University of Southern California en het programma over lang leven en kanker van het IFOM (Instituut FIRC voor Moleculaire Oncologie) in Milaan. Hij is in 2018 door TIME Magazine uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke mensen in de gezondheidszorg.Honderd procent van dr. Longo's royalty's voor dit boek wordt gedoneerd aan goede doelen, waaronder de Create Cures Foundation (www.createcures.org) die informatie verschaft over bewezen werkzame creatieve, integratieve en betaalbare behandelingen ter genezing en voorkoming van veelvoorkomende ziekten.

Wil je het boek lezen?Het langlevendieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Valter Longo. Lezen Het langlevendieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN