Ik moet u echt iets zeggen

Ik moet u echt iets zeggen - Mensje van Keulen | Fthsonline.com

...ecensie en Informatie. Helaas is er in Nederland veel te weinig waardering voor het korte verhaal ... Ik moet u echt iets zeggen - Mensje van Keulen - (ISBN ... ... . Ik moet u echt iets zeggen **** De verhalen van Mensje van Keulen beginnen vaak heel gewoon, maar lopen dan opeens heel snel en onverwacht uit de hand. In 'De ring' bijvoorbeeld haalt Simone wasgoed uit de mand, dat ze uitschudt boven de badmat. Ze is iets kwijt, een trouwring, een dure nog wel met […] Ik moet u echt iets zeggen. In 'Ik moet u echt iets zeggen' komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die ... Ik moet u echt iets zeggen - In de Boekenkast ... . In 'Ik moet u echt iets zeggen' komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen. Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld: een vrouw meldt aan de ontbijt tafel achteloos en totaal ... Uiteindelijk gaat die middag over iets totaal anders. Een verhalenbundel die direct op de shortlist van de Biesheuvelprijs van volgend jaar kan. Coen Peppelenbos. Mensje van Keulen - Ik moet u echt iets zeggen. Atlas Contact, Amsterdam. 176 blz. € 19,99. Mensje van Keulen is op 23 februari te gast in Onder de vulkaan. Ik moet u echt iets zeggen is haar nieuwe boek met verhalen. Ze is duidelijk een schrijfster die van kort en bondig houdt, zelfs haar romans zijn vrijwel nooit zeer omvangrijk. Direct en zonder al te veel uitweiding en opsmuk en in een zeer mooie stijl weet Van Keulen het kleine en grote leed van haar hoofdpersonen te schetsen. In 'Ik moet u echt iets zeggen' van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone man...

INFORMATIE

AUTEUR
Mensje van Keulen
DIMENSIE
5,93 MB
BESTANDSNAAM
Ik moet u echt iets zeggen.pdf

OMSCHRIJVING

In "Ik moet u echt iets zeggen' van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen.Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld.Een vrouw meldt aan de ontbijttafel achteloos en totaal onverwacht dat ze wil scheiden, een andere vrouw neemt wraak op haar bedillerige echtgenoot door de erfenis van zijn moeder een rol te laten spelen, de moeder van een moorddadige zoon doet een verrassend beroep op de rechter.Mensje van Keulen geeft een stem aan personages die niet vaak gehoord worden."Horror en huiselijkheid': deze delicate combinatie typeert haar werk (aldus Marja Pruis) en dat ondergaat de lezer van de weergaloze verhalen in deze bundel, die bovendien de humor niet schuwt.

Wil je het boek lezen?Ik moet u echt iets zeggen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mensje van Keulen. Lezen Ik moet u echt iets zeggen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN